P Perpo Kilopat Katılım 18 Haziran 2018 Mesajlar 27 Çözümler 1 3 Haziran 2019 #1 Monitörüm VGA girişli, ekran kartım DVI-D çıkışlı. Bir aparat almıştım, ucuz bir şeydi onu takınca da görüntü gelmedi. Ne almalıyım?
Monitörüm VGA girişli, ekran kartım DVI-D çıkışlı. Bir aparat almıştım, ucuz bir şeydi onu takınca da görüntü gelmedi. Ne almalıyım?
Furkan17TR Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Mart 2017 Mesajlar 6.262 Makaleler 5 Çözümler 37 Yer Merkez/ÇANAKKALE Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Programcılığı 2. Sınıf Öğrencisi 3 Haziran 2019 #2 Kablolar sağlam mı? Artı 0 Eksi
ozanyigit Megapat Katılım 5 Eylül 2016 Mesajlar 419 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2019 #3 Ucuz almaktansa Vatan’dan sağlam bir şey alman yararına olacaktır. Ben de denemiştim öyle sonuç alamadım sonra Vatan’dan aldım. Artı 0 Eksi
Ucuz almaktansa Vatan’dan sağlam bir şey alman yararına olacaktır. Ben de denemiştim öyle sonuç alamadım sonra Vatan’dan aldım.
KS KS P Perpo Kilopat Katılım 18 Haziran 2018 Mesajlar 27 Çözümler 1 3 Haziran 2019 #4 ozanyigit dedi: Ucuz almaktansa Vatan’dan sağlam bir şey alman yararına olacaktır. Ben de denemiştim öyle sonuç alamadım sonra Vatan’dan aldım. Genişletmek için tıkla... Şimdi vatana gittim dönüştürücü aldım.Çalışıyor. Artı 0 Eksi
ozanyigit dedi: Ucuz almaktansa Vatan’dan sağlam bir şey alman yararına olacaktır. Ben de denemiştim öyle sonuç alamadım sonra Vatan’dan aldım. Genişletmek için tıkla... Şimdi vatana gittim dönüştürücü aldım.Çalışıyor.
2 239547 Kilopat Katılım 14 Aralık 2018 Mesajlar 1.258 Makaleler 3 Çözümler 9 21 Temmuz 2019 #5 Perpo dedi: Şimdi vatana gittim dönüştürücü aldım.Çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam hangi dönüştürucüden aldınız? Marka ve model bilgisi paylaşırsan iyi olur. Hatta linkini de verebilirsin. Artı 0 Eksi
Perpo dedi: Şimdi vatana gittim dönüştürücü aldım.Çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam hangi dönüştürucüden aldınız? Marka ve model bilgisi paylaşırsan iyi olur. Hatta linkini de verebilirsin.