DVI-D Ekran Kartını DVI-I Monitöre Takmak

meliblackwater

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba. Biliyorsunuz RX ve GTX 10XX serileri VGA desteğini bıraktılar. Benim 1366x768 çözünürlüklü eski monitorümde de DVI-I portu bulunuyor. Yeni nesil ekran kartlarında ise DVI-D. Eğer ben DVI-D erkek kablo alırsam ve monitördeki 4 pini boşta bırakarak bağlantıyı kurarsam görüntü alabilir miyim? Cevaplarınızı bekliyorum.

Dönüştürücü satın alın DVI-D to VGA. Sizin dediğiniz parlak bir fikir değil. Denemedim ama kesinlikle işe yaramaz. Her pinin ayrı işlevi var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dönüştürücü satın alın DVI-D to VGA. Sizin dediğiniz parlak bir fikir değil. Denemedim ama kesinlikle işe yaramaz. Her pinin ayrı işlevi var.

Aktif dönüştürücü olmadigi sürece görüntü vermiyor. Aktif dönüştürücü olsa bile 1 saniye civarında gecikmeye yol açıyor yani sizin dediğiniz de pek parlak bir fikir değil maalesef. Bu arada DVI-I'daki fazlalık 4 pin analog için gerekiyor. Ben sadece buraya sorup doğrulamak istedim.

Aktif dönüştürücü olmadigi sürece görüntü vermiyor. Aktif dönüştürücü olsa bile 1 saniye civarında gecikmeye yol açıyor yani sizin dediğiniz de pek parlak bir fikir değil maalesef. Bu arada DVI-I'daki fazlalık 4 pin analog için gerekiyor. Ben sadece buraya sorup doğrulamak istedim.

Bence bunlarla uğraşmaya gerek yok. 1920x1080p monitörler bugünlerde çok ucuz. Bir tane alın. Başka çaresi yok. 1 saniye gecikme olabilir ama kablonun 4 pinini eksik bırakacaksın? 4 pin eksik bırakacağıma 1 saniye katlanırım şahsen.

Bence bunlarla uğraşmaya gerek yok. 1920x1080p monitörler bugünlerde çok ucuz. Bir tane alın. Başka çaresi yok. 1 saniye gecikme olabilir ama kablonun 4 pinini eksik bırakacaksın? 4 pin eksik bırakacağıma 1 saniye katlanırım şahsen.

Hocam o 4 pin analog için dijitalde o 4pin kullanılamıyor da.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı