Esat Karaduman Kilopat Katılım 5 Aralık 2018 Mesajlar 202 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2021 #1 Benim monitörümün kablosu DVI-D Single link. Alacağım pcdeki ekran kartı RX 570 Armor onda da DVI Dual link varmış. Benim monitörümdeki kablo buna olur mu? Dosya Ekleri 20210310_200206.jpg 12,8 KB · Görüntüleme: 52
Benim monitörümün kablosu DVI-D Single link. Alacağım pcdeki ekran kartı RX 570 Armor onda da DVI Dual link varmış. Benim monitörümdeki kablo buna olur mu?
KS KS Esat Karaduman Kilopat Katılım 5 Aralık 2018 Mesajlar 202 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2021 #11 557260 dedi: Evet tam verim alınmıyor. Ama kaliteli marka alırsanız tam verim alırsınız. Genişletmek için tıkla... Yani tam 60 FPS alamaz mıyım? Artı 0 Eksi
557260 dedi: Evet tam verim alınmıyor. Ama kaliteli marka alırsanız tam verim alırsınız. Genişletmek için tıkla... Yani tam 60 FPS alamaz mıyım?
5 557260 Kilopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 5.744 Makaleler 1 Çözümler 30 13 Mart 2021 #12 Esat Karaduman dedi: Yani tam 60 FPS alamaz mıyım? Genişletmek için tıkla... Alabilirsiniz fakat kalite düşebilir. Pek düşeceğini zannetmiyorum . (Kaliteli markaları örnek verdim.) Artı 0 Eksi
Esat Karaduman dedi: Yani tam 60 FPS alamaz mıyım? Genişletmek için tıkla... Alabilirsiniz fakat kalite düşebilir. Pek düşeceğini zannetmiyorum . (Kaliteli markaları örnek verdim.)
KS KS Esat Karaduman Kilopat Katılım 5 Aralık 2018 Mesajlar 202 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2021 #13 557260 dedi: Alabilirsiniz fakat kalite düşebilir. Pek düşeceğini zannetmiyorum. (Kaliteli markaları örnek verdim.) Genişletmek için tıkla... Dönüştürücüyü aldım ama gerek kalmadı. DVI-D Single link, Dual linke oldu görüntü veriyor. Sıkıntı çıkarır mı? Artı 0 Eksi
557260 dedi: Alabilirsiniz fakat kalite düşebilir. Pek düşeceğini zannetmiyorum. (Kaliteli markaları örnek verdim.) Genişletmek için tıkla... Dönüştürücüyü aldım ama gerek kalmadı. DVI-D Single link, Dual linke oldu görüntü veriyor. Sıkıntı çıkarır mı?
5 557260 Kilopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 5.744 Makaleler 1 Çözümler 30 13 Mart 2021 #14 Esat Karaduman dedi: Dönüştürücüyü aldım ama gerek kalmadı. DVI-D Single link, Dual linke oldu görüntü veriyor. Sıkıntı çıkarır mı? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum. Olduysa sorun çıkmaz bence. Esat Karaduman dedi: Dönüştürücüyü aldım Genişletmek için tıkla... Olduysa iade edebilirsiniz isterseniz. Yedekte dursun diyebilirsiniz de Artı 0 Eksi
Esat Karaduman dedi: Dönüştürücüyü aldım ama gerek kalmadı. DVI-D Single link, Dual linke oldu görüntü veriyor. Sıkıntı çıkarır mı? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum. Olduysa sorun çıkmaz bence. Esat Karaduman dedi: Dönüştürücüyü aldım Genişletmek için tıkla... Olduysa iade edebilirsiniz isterseniz. Yedekte dursun diyebilirsiniz de