DVI-D to VGA ekranda çizgi problemi

Titanium Vita

Hectopat
Daha fazla  
Ekran kartımdaki DVI-D çıkışını kullanarak VGA monitörüme aktif dönüştürücü ile kullanıyorum ancak gri çizgiler var ve artık rahatsız olmaya başladım. 40 liraya almıştım daha kaliteli Dark markasının alsam aynı sorunu yaşar mıyım. kullanan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
bende öyle kullanıyorum dvı ve vga fakat gri çizgi derken bende çok sorunla karşılaşıyorum gri çizgi fotoğrafını atabilir misin ?

Bende öyle kullanıyorum DVI ve VGA fakat gri çizgi derken bende çok sorunla karşılaşıyorum gri çizgi fotoğrafını atabilir misin?

Fotoğrafta çok belli olmuyor ancak yanlara doğru sanki eski televizyonlardaki karıncalanma problemini yaşıyorum yana doğru gri ince ince çizgiler çıkıyor monitörde ve kabloda sıkıntı yok büyük ihtimalle dönüştürücüden.

Bilemiyorum olabilir.

Sorunu çözdüm 60 TL'lik dönüştürücü kullanıyordum ancak sorun kablodaymış VGA kablosunun kalitelisinden almak gerekiyor anlaşılan güzel kablo takınca geçti aynı sorunlar karşılaşan olursa umarım yardımcı olur cevabım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…