Selamın aleyküm ben çift monitör kullanmak istiyorum. 1 adet DVI-I ve DVI-D mevcut DVI-I to VGA ile ilk monitörümü kullanıyorum fakat 2. montör pinsiz DVI-D dual link bunu rahat 15 bilgisayarcıyı gezdim fakat bulamadım. Nereden bulabilirim uygun fiyata?
Dvi D - VGA dönüştürücüleri malesef neredeyse hiçbir bilgisayarcıda bulmanız mümkün değil bulsanızda muhtemelen 5 liralık çin malı çalışmayan mal alırsınız. Öncelikle Dvi D'yi Vga'ya dönüştürmek diğer dönüşümlerden daha farklı olduğu için aktif dönüştürücü bulmanız gerekiyor ve bunlarında fiyatları normal dönüştürücülere göre daha pahalıdır. Örneğin : Dark DVI-D -VGA Aktif Dönüştürücü Kablo (DVI-D Erkek - VGA Fiyatı
Onun Yerine Eğer ekran kartınızda Displayport girişi varsa Displayport - VGA dönüştürücü öneririm şahsen kendi 2. monitörümde bunu kullanmaktayım : Dark Display Port – Analog VGA Aktif Dönüştürücü Fiyatı
Bu 2 verdiğim linkten aldığınız taktirde bir sıkıntı yaşamadan kullanabilirsiniz. Bunlar dışında n11 vb. sitelerde düşük fiyatada Dvi -D dönüştürücüler var fakat ne olduğunu bilmediğim için tavsiye etmem.