Berk4n Hectopat Katılım 20 Mart 2018 Mesajlar 127 16 Şubat 2019 #1 1. monitörüm DVI-D portuna bağlı. 2. monitörü DVI-I to VGA ile bağlamak istiyorum iki çıkıştan da aynı anda görüntü almam mümkün mü? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Şubat 2019
1. monitörüm DVI-D portuna bağlı. 2. monitörü DVI-I to VGA ile bağlamak istiyorum iki çıkıştan da aynı anda görüntü almam mümkün mü?
P paL Decapat Katılım 18 Ocak 2019 Mesajlar 88 16 Şubat 2019 #2 Berk4n dedi: 1. monitörüm DVI-D portuna bağlı. Genişletmek için tıkla... Benim de ekran kartımın çıkışı DVI-D, attığınız resimdeki "Dual Link DVI-D" çıkışıyla aynı. Wikipedia'dan baktığım üzere "Single Link" çıkışların ortasında bir boşluk var. Bu çıkışın "Dual Link" olduğu anlamına mı geliyor?
Berk4n dedi: 1. monitörüm DVI-D portuna bağlı. Genişletmek için tıkla... Benim de ekran kartımın çıkışı DVI-D, attığınız resimdeki "Dual Link DVI-D" çıkışıyla aynı. Wikipedia'dan baktığım üzere "Single Link" çıkışların ortasında bir boşluk var. Bu çıkışın "Dual Link" olduğu anlamına mı geliyor?