DVI Ekran kartını VGA Monitöre bağlamak

Blackmachine

Megapat
Daha fazla  
Selamlar. Önümüzdeki ay 3000 TL ye yeni kasa toplayacağım. Alacağım ekran kartı ya MSI R9 390 olacak ya da Asus R9 390 STRIX. Recep Baltaş Technopat incelemesinde dönüştürücü ile monitöre görüntü aktaramazsınız demişti fakat bir arkadaşım active dönüştürücü kullanırsan görüntü alabilirsin dedi. Yeni monitör de almak istemiyorum ki zaten hali hazırda kullandığım monitör SAMSUNG Full HD LED monitör (Model olarak S22B300N). bu dönüştürücü ile kullanıp görüntü alan var mı? Ya da bunun olabileceğini düşünen var mı ? Teşekkürler. Dark Dvi-d - Vga Aktif Dijital-analog Dönüştürücüsü 604 - n11.com

Son düzenleme:
Bende 2 gündür bunu araştırıyorum. Şimdiye kadar edinebildiğim bilgiler;

DVI-D yi VGA ya dönüştürmek mümükün değil. Lakin. HDMI 'ı VGA ya döndürerek kullananılıyormuş.

Bazı forumlarda da ekran kartını aldım kullanamıyorum diye yazan vatandaşlar var.

Kullanabilirsin kardes. Bende DVI-D yi VGA ya donusturup kullaniyorum. Haliyle goruntu kalitesinde dusukluk oluyor ama kulanilabiliyor sıkinti yok bende.

Bu alete gerek yokki zaten git bakkala 10 tlye dvi to vga dönüştürücü iste bu çok pahalı gereksiz bence.
Bu ekran kartında analog çıkış olmadığı için o dönüştürücü işe yaramaz.

DVI dan VGA ya dönüştürürken bazen titreme sorunları yaşayanlar var ve bu aktif dönüştürücüde olması muhtemel.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı