ahbap06 Hectopat Katılım 4 Aralık 2014 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2015 #1 Arkadaşlar ekran kartını tv ye bağlamak için dvı-hdmı kablosu alıcam ama dvı-ı ile dvı-d den hangisi var ekran kartında bilmiyorum aralarında fark varmı
Arkadaşlar ekran kartını tv ye bağlamak için dvı-hdmı kablosu alıcam ama dvı-ı ile dvı-d den hangisi var ekran kartında bilmiyorum aralarında fark varmı
Tolga35 Hectopat Katılım 24 Ocak 2014 Mesajlar 100 Makaleler 1 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 31 Ocak 2015 #2 Umarım yardımcı olur.
ahbap06 Hectopat Katılım 4 Aralık 2014 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2015 #3 Teşekkürler dvı-ı imiş bide buna uygun dvı - hdmı çevirici kablosu önerirmisiniz acaba
Tolga35 Hectopat Katılım 24 Ocak 2014 Mesajlar 100 Makaleler 1 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 31 Ocak 2015 #4 Hdmı kablonuz varmı acaba. Eğer varsa böyle bi ürün alıp pratik bir şekilde kullanabilirsiniz www.hepsiburada.com: Dark HDMI(Dişi) - DVI-D(Erkek) Dönüştürücü Fiyatı
Hdmı kablonuz varmı acaba. Eğer varsa böyle bi ürün alıp pratik bir şekilde kullanabilirsiniz www.hepsiburada.com: Dark HDMI(Dişi) - DVI-D(Erkek) Dönüştürücü Fiyatı
ahbap06 Hectopat Katılım 4 Aralık 2014 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2015 #5 Hdmı kablom yok ama alırım teşekkürler Pardon şimdi farkettim ben dvı-ı dedim sen dvı-d önermişsin Arkadaşlar lütfen cevap verin
Hdmı kablom yok ama alırım teşekkürler Pardon şimdi farkettim ben dvı-ı dedim sen dvı-d önermişsin Arkadaşlar lütfen cevap verin