E emirahnsarac Femtopat Katılım 20 Ocak 2021 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2021 #1 Selam ben bugün ikinci monitörü baglamak için DVI to VGA aparatı aldım fakat aparatın DVI kısmı ekran kartının DVI cıkısına girmiyor. Sebebi nedir? Bunun bilen var mı? Ekran kartım XFX RX570. Aparat bu. Dosya Ekleri Screenshot_13.png 189,1 KB · Görüntüleme: 75
Selam ben bugün ikinci monitörü baglamak için DVI to VGA aparatı aldım fakat aparatın DVI kısmı ekran kartının DVI cıkısına girmiyor. Sebebi nedir? Bunun bilen var mı? Ekran kartım XFX RX570. Aparat bu.
Çözüm B B Baş-ül Adam 20 Ocak 2021 DVI'ın farklı pin sayılı modelleri de var. Pin sayısını bi' kontrol edin.
B Baş-ül Adam Kilopat Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 5.834 Makaleler 3 Çözümler 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2021 #2 DVI'ın farklı pin sayılı modelleri de var. Pin sayısını bi' kontrol edin. Artı 0 Eksi Çözüm
Pozitifdeger Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mart 2019 Mesajlar 1.522 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2021 #3 DVI dijital girişe analog takmaya çalışıyor olabilirsiniz pin sayısı farklı olduğundan dolayı oturmaz kontrol ediniz. Artı 0 Eksi
DVI dijital girişe analog takmaya çalışıyor olabilirsiniz pin sayısı farklı olduğundan dolayı oturmaz kontrol ediniz.
KS KS E emirahnsarac Femtopat Katılım 20 Ocak 2021 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2021 #4 Baş-ül Adam dedi: DVI'ın farklı pin sayılı modelleri de var. Pin sayısını bi' kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, çözdüm. 24+5 almısım ben. Artı 0 Eksi
Baş-ül Adam dedi: DVI'ın farklı pin sayılı modelleri de var. Pin sayısını bi' kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, çözdüm. 24+5 almısım ben.