O oglcnu Hectopat Katılım 28 Ocak 2016 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2018 #1 Fiyat olarak HDMI girişli monitör fiyatları biraz bütçemi aştı, DVI girişli buldum uyguna. PS4 için DVI girişli monitör alıp HDMI to DVI dönüştürücü ile kullansam herhangi bir sorun yaşar mıyım görüntüde? Veya kalitede düşme olur mu? Teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Haziran 2018
Fiyat olarak HDMI girişli monitör fiyatları biraz bütçemi aştı, DVI girişli buldum uyguna. PS4 için DVI girişli monitör alıp HDMI to DVI dönüştürücü ile kullansam herhangi bir sorun yaşar mıyım görüntüde? Veya kalitede düşme olur mu? Teşekkürler.
halim07 Kilopat Katılım 20 Mayıs 2016 Mesajlar 514 Çözümler 1 Yer Düsseldorf-İzmir 18 Haziran 2018 #2 DVI girişinden daha iyi görüntü alırsınız, o yüzden dert etmenize gerek yok. Artı 0 Eksi
Fragger Kilopat Katılım 4 Kasım 2017 Mesajlar 659 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran Kartı: Geforce RTX 4060 Ti Anakart: Asus Prime B550M-K İşlemci: Ryzen 5 5600 RAM: GSKILL 8GB RIPJAWS V 2x8 SSD: Samsung 980 Pro 2TB SSD2 : GOODRAM 512GB Monitör: Dell E2417H Sıvı Soğutma: PowerBoost NOBLE 120 Rainbow PSU: FSP 650W Cinsiyet Erkek Meslek Finans 18 Haziran 2018 #3 Görüntü kalitesi değişmiyor. HDMI ses iletiyor, DVI iletmiyor. Artı 0 Eksi
Napstablook Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ekim 2017 Mesajlar 2.230 Makaleler 1 Çözümler 17 18 Haziran 2018 #4 oglcnu dedi: PS4 için DVI girişli monitör alıp HDMI to DVI dönüştürücü ile kullansam herhangi bir sorun yaşar mıyım görüntüde? Genişletmek için tıkla... Yaşayabilirsiniz. Bunun garantisi yok. Ben HDMI to VGA adaptör ile PS4'ümü 1440x900p(LG W1954S) monitöre bağlamaya çalışmıştım ancak Güvenli Mod haricinde görüntü alamadım. Eğer imkanınız varsa almadan önce deneyin. oglcnu dedi: Kalitede düşme olur mu? Genişletmek için tıkla... Bu video bu konuda size yardımcı olacaktır: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
oglcnu dedi: PS4 için DVI girişli monitör alıp HDMI to DVI dönüştürücü ile kullansam herhangi bir sorun yaşar mıyım görüntüde? Genişletmek için tıkla... Yaşayabilirsiniz. Bunun garantisi yok. Ben HDMI to VGA adaptör ile PS4'ümü 1440x900p(LG W1954S) monitöre bağlamaya çalışmıştım ancak Güvenli Mod haricinde görüntü alamadım. Eğer imkanınız varsa almadan önce deneyin. oglcnu dedi: Kalitede düşme olur mu? Genişletmek için tıkla... Bu video bu konuda size yardımcı olacaktır: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et