Eutr61 Megapat Katılım 17 Mayıs 2017 Mesajlar 552 5 Haziran 2017 #1 DVI-D kablo kullanarak sorun olur mu?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 5 Haziran 2017 #2 DVI-I kablosu DVI-D portuna uymayacağından olumsuz.
Neurevt Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 16 Mart 2015 Mesajlar 6.070 Makaleler 2 Çözümler 26 5 Haziran 2017 #3 Takacağın ekran kartı analog görüntü desteğini kesmemişse DVI-I to DVI-D dönüştürücü ile görüntü alabilirsin. Analog desteğini kesmiş ekran kartınız varsa aktif adaptör kullanmak zorundasınız.
Takacağın ekran kartı analog görüntü desteğini kesmemişse DVI-I to DVI-D dönüştürücü ile görüntü alabilirsin. Analog desteğini kesmiş ekran kartınız varsa aktif adaptör kullanmak zorundasınız.
Neurevt Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 16 Mart 2015 Mesajlar 6.070 Makaleler 2 Çözümler 26 5 Haziran 2017 #5 Monitörün DVI-I girişli olduğu için uymaz. Takacağın ekran kartı ve monitörün tam marka modelini verirsen yardımcı oluruz.
Monitörün DVI-I girişli olduğu için uymaz. Takacağın ekran kartı ve monitörün tam marka modelini verirsen yardımcı oluruz.
Eutr61 Megapat Katılım 17 Mayıs 2017 Mesajlar 552 5 Haziran 2017 #6 Cbox 2120 monitöre gtx 1060 ayrıca olur demiş birisi linkte DVI-D Kablosu DVI-I Portuna Girer Mi ?
Neurevt Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 16 Mart 2015 Mesajlar 6.070 Makaleler 2 Çözümler 26 5 Haziran 2017 #7 Sandberg Hdmı - Vga Converter Çevirici Adaptör - 508-69 - n11.com GTX 1060 analog desteğini kesti. Bu adaptörü alıp monitörünü ve ekran kartını sorunsuz bir şekilde kullanabilirsin.
Sandberg Hdmı - Vga Converter Çevirici Adaptör - 508-69 - n11.com GTX 1060 analog desteğini kesti. Bu adaptörü alıp monitörünü ve ekran kartını sorunsuz bir şekilde kullanabilirsin.
Eutr61 Megapat Katılım 17 Mayıs 2017 Mesajlar 552 1 Temmuz 2017 #8 Attığım linkte adam olur demiş neden herkes kendi kafasına göre yazıyor anlamadım Ayrıca DVI-I hem dijital hem analog demek değil mi? Arkadaşlar takılıyor.Taktım denedim.
Attığım linkte adam olur demiş neden herkes kendi kafasına göre yazıyor anlamadım Ayrıca DVI-I hem dijital hem analog demek değil mi? Arkadaşlar takılıyor.Taktım denedim.
darkside33 Hectopat Katılım 11 Mart 2016 Mesajlar 48 Makaleler 1 9 Ocak 2018 #9 Silinen üye dedi: Attığım linkte adam olur demiş neden herkes kendi kafasına göre yazıyor anlamadım Ayrıca DVI-I hem dijital hem analog demek değil mi? Arkadaşlar takılıyor.Taktım denedim. Genişletmek için tıkla... Nasıl bir işlem uyguladın ? Monitörün DVI-I ve Ekran kartın DVI-D sanırım . DVI-D kabloyu direkten DVI-I ' ya mı bağladın ?
Silinen üye dedi: Attığım linkte adam olur demiş neden herkes kendi kafasına göre yazıyor anlamadım Ayrıca DVI-I hem dijital hem analog demek değil mi? Arkadaşlar takılıyor.Taktım denedim. Genişletmek için tıkla... Nasıl bir işlem uyguladın ? Monitörün DVI-I ve Ekran kartın DVI-D sanırım . DVI-D kabloyu direkten DVI-I ' ya mı bağladın ?