yigithancivgin Hectopat Katılım 9 Nisan 2014 Mesajlar 478 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2014 #1 Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi DVI ile ultra ayarlarda, 2K veya üstü çözünürlüklerde oyun oynanamaz mı? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Eylül 2014
Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi DVI ile ultra ayarlarda, 2K veya üstü çözünürlüklerde oyun oynanamaz mı?
A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.562 Makaleler 65 Çözümler 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 26 Eylül 2014 #2 Neden oynanmasın? Gayet güzel oynanır. Görüntüyü nasıl aldığınız oyunun performansına etki etmez.
Ozan Turan Hectopat Katılım 10 Temmuz 2013 Mesajlar 563 Yer Hatay Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Eylül 2014 #3 Gayet güzel oynanır.
yigithancivgin Hectopat Katılım 9 Nisan 2014 Mesajlar 478 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2014 #4 Kart incelemelerinde sürekli displayport öneriliyor ısrarla onun için sordum.
FireStorm Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 13 Nisan 2014 Mesajlar 4.002 Makaleler 8 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Eylül 2014 #5 DisplayPort, workstation kullanıcılar için, PS kullanıcıları için ve 4K'yı kullanmak isteyenler içindir. DVİ kullanıyorum, memnunum. Oynanır mı dersen oynanır.
DisplayPort, workstation kullanıcılar için, PS kullanıcıları için ve 4K'yı kullanmak isteyenler içindir. DVİ kullanıyorum, memnunum. Oynanır mı dersen oynanır.
yigithancivgin Hectopat Katılım 9 Nisan 2014 Mesajlar 478 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2014 #6 FireStorm dedi: DisplayPort, workstation kullanıcılar için, PS kullanıcıları için ve 4K'yı kullanmak isteyenler içindir. DVİ kullanıyorum, memnunum. Oynanır mı dersen oynanır. Genişletmek için tıkla... Peki 4K oynamak istersem oynayamaz mıyım ? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Eylül 2014
FireStorm dedi: DisplayPort, workstation kullanıcılar için, PS kullanıcıları için ve 4K'yı kullanmak isteyenler içindir. DVİ kullanıyorum, memnunum. Oynanır mı dersen oynanır. Genişletmek için tıkla... Peki 4K oynamak istersem oynayamaz mıyım ?
FireStorm Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 13 Nisan 2014 Mesajlar 4.002 Makaleler 8 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Eylül 2014 #7 yigithancivgin dedi: Peki 4K oynamak istersem oynayamazmıyım ? Genişletmek için tıkla... Orasını pek bilmiyorum ama 4K monitörünüz varsa oynayabilirsiniz.
yigithancivgin dedi: Peki 4K oynamak istersem oynayamazmıyım ? Genişletmek için tıkla... Orasını pek bilmiyorum ama 4K monitörünüz varsa oynayabilirsiniz.
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.929 Makaleler 25 Çözümler 633 26 Eylül 2014 #8 Single Link ile 1920x1200. Dual Link ile 2560×1600. Dual Link daha güçlü sinyal verir. Buna bağlı olarak da çözünürlük desteği artar. 2K ve 4K için HDMI veya DisplayPort kullanılması daha uygundur. HDMI ve DisplayPort'un da sürümleri vardır. FireStorm dedi: DisplayPort, workstation kullanıcılar için, PS kullanıcıları için ve 4K'yı kullanmak isteyenler içindir. DVİ kullanıyorum, memnunum. Oynanır mı dersen oynanır. Genişletmek için tıkla... Günlük kullanımda da DisplayPort'un faydası rahatlıkla görülebilir.
Single Link ile 1920x1200. Dual Link ile 2560×1600. Dual Link daha güçlü sinyal verir. Buna bağlı olarak da çözünürlük desteği artar. 2K ve 4K için HDMI veya DisplayPort kullanılması daha uygundur. HDMI ve DisplayPort'un da sürümleri vardır. FireStorm dedi: DisplayPort, workstation kullanıcılar için, PS kullanıcıları için ve 4K'yı kullanmak isteyenler içindir. DVİ kullanıyorum, memnunum. Oynanır mı dersen oynanır. Genişletmek için tıkla... Günlük kullanımda da DisplayPort'un faydası rahatlıkla görülebilir.
yigithancivgin Hectopat Katılım 9 Nisan 2014 Mesajlar 478 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2014 #9 @MF Benim monitörümde DVI ve VGA çıkışları var. Ben bunları dönüştürücü ile DP'ye çeviremezmiyim acaba ?
@MF Benim monitörümde DVI ve VGA çıkışları var. Ben bunları dönüştürücü ile DP'ye çeviremezmiyim acaba ?
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.929 Makaleler 25 Çözümler 633 28 Eylül 2014 #10 Sadece Displayport çıkışı olan bir kart kullanıyorsan dönüştürücü o zaman işine yarar.