VGA nın görüntü kalitesi düşük o yüzden ikisinide DVI a takmak istiryorum acaba yukarıda belirttiğim kabloya hem pcnin dvı kablosunu hem de ps4 ün hdmı to DVI kablosunu taksam sıkıntı çıkar mı?
@Slimps sanırım kablo tak çıkar uğraşmak istemiyosun ondan dolayı böyle bi aparat alıcaksın. 2 cihaz aynı anda açıkken görüntü kayar ama onu söyleyeyim.
VGA nın görüntü kalitesi düşük o yüzden ikisinide DVI a takmak istiryorum acaba yukarıda belirttiğim kabloya hem pcnin dvı kablosunu hem de ps4 ün hdmı to DVI kablosunu taksam sıkıntı çıkar mı?
@Slimps sanırım kablo tak çıkar uğraşmak istemiyosun ondan dolayı böyle bi aparat alıcaksın. 2 cihaz aynı anda açıkken görüntü kayar ama onu söyleyeyim.
@Slimps arkaya uzanıp tak çıkar yapmakla zaten uğraşmazsın ki, bir cihazdan dvi'ı sök diğer cihaza bağla basit yani bu kadar arkaya uzanıp sırtını belini ağrıtmana gerek yok dostum.
@Slimps Sırf tak çıkar yapmamak için paranı boşa harcamamalısın. Eğer çok güçlü bir oyun bilgisayarın yoksa neden 2 monitör alasın ki? Eyefinity falan yapamayacağına göre Ps4te.