DVI to Display Port 144 Hz Dönüştürücü Önerisi

DVI-D zaten 144Hz verebiliyor olması lazım. İlla DP gerekmiyor. Kaliteli kablo lazım veya monitörün yanında gelen kablo ile olması gerekli. Boşuna macera arıyormuşuz 😂

Ayrıca ekran kartınızda yer alan HDMI 1.4 ve üzeri ise oda 144Hz destekliyor olması lazım. Bunları kontrol edin, ilk HDMI bağlantısına bakın.

DVI-D zaten 144Hz verebiliyor olması lazım. İlla DP gerekmiyor. Kaliteli kablo lazım veya monitörün yanında gelen kablo ile olması gerekli. Boşuna macera arıyormuşuz 😂

Ayrıca ekran kartınızda yer alan HDMI 1.4 ve üzeri ise oda 144Hz destekliyor olması lazım. Bunları kontrol edin, ilk HDMI bağlantısına bakın.
HDMI 1.4 ü şimdi kendim araştırdım gördüm ondan yana sıkıntım kalmadı ama benim tercihim DisplayPort idi sebebi ise 2 monitör ve 1 televizyon bağlı kasaya ve maalesef ki DVI girişi yok.

HDMI 1.4 kablo aldığım zaman kesin olarak sorunum çözülür ve 144hz olarak kullanabilirim doğru mu ?

Dediğiniz gibi HDMI 1.4 kablo aldım lakin yine 60hz çözünürlük veriyor bana.

Son düzenleme:
Merhaba benim bir ps4 konsolum ve hp bir laptopum var .Ben bunlar için 240 hz acer ın monitörünü aldım ps4 sadece 60 hz destekliyo onu biliyorum fakat sorun laptopta laptopumda dp veya mini dp girişi yok monitörde ise 2xhdmi 1 dp ne yapabilirim

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı