Çözüldü DVI to DisplayPort dönüştürücü önerisi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

turtle k1ng

Decapat
Merhaba benim ekran kartımım sadece DVI-d çıkışı var monitörümde ise DVI-d girişi yok. Bu yüzden DVI to Display Port kablo alacağım bu kablo 144Hz iletir mi onu merak ediyorum cevaplarsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır maalesef dönüştürücü ile 144 Hz alamazsınız. Atacağım aparatla almanız mümkün tabii yine de kesin olmayacaktır zaten fiyatına görünce monitör değişmek daha mantıklı gelir. Türkiye'de bu aparattan bulunmuyor maalesef. Ayrıca 144 değil 1920x1080'de en fazla 120 Hz'e kadar destekliyor ama 144 alabildiğini söyleyenler de var.

Çözüm
Merhaba benim ekran kartımım sadece DVI-d çıkışı var monitörümde ise DVI-d girişi yok. Bu yüzden DVI to Display Port kablo alacağım bu kablo 144Hz iletir mi onu merak ediyorum cevaplarsanız sevinirim.

Dönüştürücü ile 144 Hz alamazsınız bence iade edebilirseniz iade edip başka bir monitör düşünebilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı