DVI to VGA adaptörün performansa etkisi var mı?

Ned

Hectopat
Daha fazla  
DVI to VGA adaptörün performansa etkisi var mı?

Oyunlardayken FPS, DVI monitör'e göre daha düşük olur mu?
Yarın Vatan'dan r7 260x alacağım. Monitörüm sadece vga destekli.

FPS ile alakası yok. Ama bazılarında titreme oluyormuş. Ben 4 ay DVİ to VGA kullandım. En ufak bir sıkıntı olmadı.

Hangi marka kullandınız?

Ancak ve ancak 144 Hz kullanıyorsan Dual DVI kablo kullanmak zorundasın. Bunu dışında VGA ile DVI arasında FPS farkı yok ama gecikme farkı var.

Ekran kartından çıkan görüntü dijitaldir. Sen VGA kullanınca görüntü önce analog, sonra tekrar dijital yapılır. DVI, HDMI ve Display Port'ta bu durum olmaz. Yani gecikme olur ama performans düşüşü olmaz.

Ben 2 gündür MSI dönüştürücü kullanıyorum. Assassin's Creed III ve IV, Tomb Raider 2013, Metro Last Light, Crysis3, Mirror's Edge, Battlefield 3, Medal of Honor Warfighter, Call of Duty Ghosts, Splinter Cell Blacklist, Thief gibi oyunları oynadım herhangi biç sıkıntı çıkmadı. Monitörüm 60 Hertz.

Teşekkürler hepinize.
Birde Recep abi bu ayki Level sayısında senin bölümün 96. sayfa olarak yazıyordu. Ama 96. sayfada Şefik abinin bölümü vardı. Nasıl edinebilirim senin bölümünü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…