Dontnameused Decapat Katılım 21 Kasım 2022 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2022 #1 Merhaba arkadaşlar ben HD 6870 1GB ekran kartı aldım ama monitörüm VGA, sizce nasıl bir çevirici işimi görecektir?
Merhaba arkadaşlar ben HD 6870 1GB ekran kartı aldım ama monitörüm VGA, sizce nasıl bir çevirici işimi görecektir?
ZVGambler Decapat Katılım 4 Mayıs 2022 Mesajlar 184 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2022 #3 Ekran kartı portuna göre x to y şeklinde alman gerek burada y monitor giriş portu x ise ekran kartı çıkış
Ekran kartı portuna göre x to y şeklinde alman gerek burada y monitor giriş portu x ise ekran kartı çıkış
VIN Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 2.198 Çözümler 24 2 Aralık 2022 #4 selo2004 dedi: hdmi-vga dvi-vga Genişletmek için tıkla... DVI-VGA kullanması daha mantıklı olacaktır. Halihazırda analog sinyal varken boşuna uğraşmaya gerek yok.
selo2004 dedi: hdmi-vga dvi-vga Genişletmek için tıkla... DVI-VGA kullanması daha mantıklı olacaktır. Halihazırda analog sinyal varken boşuna uğraşmaya gerek yok.
ZVGambler Decapat Katılım 4 Mayıs 2022 Mesajlar 184 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2022 #5 HDMI ile dvi farkı hdmi bağlantının aynı zamanda ses de iletebiliyor olmasıdır. Görüntü kalitesi olarak sizin göz ile fark edebileceğiniz bir fark olmayacaktır.
HDMI ile dvi farkı hdmi bağlantının aynı zamanda ses de iletebiliyor olmasıdır. Görüntü kalitesi olarak sizin göz ile fark edebileceğiniz bir fark olmayacaktır.
AnarchyZ Hectopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 123 Çözümler 3 2 Aralık 2022 #6 Bunlardan biri işinizi görecektir: HDMI To VGA VGA To DVI
VIN Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 2.198 Çözümler 24 3 Aralık 2022 #7 Ekran kartınızda analog çıkış olduğu için pahalı olan aktif çeviriciler yerine ucuz pasif çevirici almanız daha mantıklı olacaktır. Alfais 4701 Dvi Erkek (24+5) To Vga Dönüştürücü Çevirici Adaptör Monitör : Amazon.com.tr: Bilgisayar Alfais 4701 Dvi Erkek (24+5) To Vga Dönüştürücü Çevirici Adaptör Monitör : Amazon.com.tr: Bilgisayar shorterer.kowichine11.workers.dev
Ekran kartınızda analog çıkış olduğu için pahalı olan aktif çeviriciler yerine ucuz pasif çevirici almanız daha mantıklı olacaktır. Alfais 4701 Dvi Erkek (24+5) To Vga Dönüştürücü Çevirici Adaptör Monitör : Amazon.com.tr: Bilgisayar Alfais 4701 Dvi Erkek (24+5) To Vga Dönüştürücü Çevirici Adaptör Monitör : Amazon.com.tr: Bilgisayar shorterer.kowichine11.workers.dev