wumpuss Hectopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 89 Çözümler 1 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2022 #1 RX 560 ekran kartıma VGA bir monitör bağlamak için DVI to VGA aldım. Ekran kartımın üzerindeki giriş 24+1 DVI. Adaptör & Çevirici Modelleri ve Fiyatları - n11 Adaptör & Çevirici ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Adaptör & Çevirici çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com Bu ürünü satın aldım herhangi bir sıkıntı yaşamadan görüntü alabilir miyim?
RX 560 ekran kartıma VGA bir monitör bağlamak için DVI to VGA aldım. Ekran kartımın üzerindeki giriş 24+1 DVI. Adaptör & Çevirici Modelleri ve Fiyatları - n11 Adaptör & Çevirici ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Adaptör & Çevirici çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com Bu ürünü satın aldım herhangi bir sıkıntı yaşamadan görüntü alabilir miyim?
Jaewyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2019 Mesajlar 2.609 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2022 #2 Sorun olmaması gerek aynı adaptörle ben GTX 660'ı VGA monitörde kullanıyorum.