23Sametgrb Decapat Katılım 13 Ağustos 2018 Mesajlar 3 13 Ağustos 2018 #1 Bugün DVI to VGA dönüştürücü aldım fakat DVI dönüştürücüye taktığım bütün monitörler çalışmıyor. 2.monitör olarak taktığım kabloda ise Check Cable Connectıon hatası alıyorum. Yardımcı olabilecek var mı?
Bugün DVI to VGA dönüştürücü aldım fakat DVI dönüştürücüye taktığım bütün monitörler çalışmıyor. 2.monitör olarak taktığım kabloda ise Check Cable Connectıon hatası alıyorum. Yardımcı olabilecek var mı?
V Vedat Andak Kilopat Katılım 2 Temmuz 2015 Mesajlar 254 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2018 #2 Aldığınız dönüştürücü aşağına benzer, aktif dönüştürücü müdür? Aksi takdirde çalışmaz. Platoon Dvı - D (24+1) To Vga Aktif Dönüştürücü Kablo (Dvı-D Fiyatı
Aldığınız dönüştürücü aşağına benzer, aktif dönüştürücü müdür? Aksi takdirde çalışmaz. Platoon Dvı - D (24+1) To Vga Aktif Dönüştürücü Kablo (Dvı-D Fiyatı
23Sametgrb Decapat Katılım 13 Ağustos 2018 Mesajlar 3 24 Ağustos 2018 #3 yok degildi aktif dönüştürücü kesin çözümmüdür veya şunu alsam çalışırmı Tahmini Teslimat Zamanı