osasadam Decapat Katılım 18 Nisan 2023 Mesajlar 280 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2024 #11 xobavenso dedi: Ucuz = Genel Markalar DVI TO VGA DÃNÃÅTÃRÃCà (DVI ERKEK VGA DİÅİ) DVI 24+5 PİN (81) Fiyatı, Yorumları - Trendyol Pahalı (kaliteli bayağı) = Genel Markalar DISPLAY PORT TO HDMI-VGA-DVI ÃEVİRİCİ 3İN1 (4375) Fiyatı, Yorumları - Trendyol Genişletmek için tıkla... Hocam ekran kartında DisplayPort girişi olmadığı için ucuz olanı mi alayım.
xobavenso dedi: Ucuz = Genel Markalar DVI TO VGA DÃNÃÅTÃRÃCà (DVI ERKEK VGA DİÅİ) DVI 24+5 PİN (81) Fiyatı, Yorumları - Trendyol Pahalı (kaliteli bayağı) = Genel Markalar DISPLAY PORT TO HDMI-VGA-DVI ÃEVİRİCİ 3İN1 (4375) Fiyatı, Yorumları - Trendyol Genişletmek için tıkla... Hocam ekran kartında DisplayPort girişi olmadığı için ucuz olanı mi alayım.
X xobavenso Picopat Katılım 21 Ocak 2024 Mesajlar 342 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2024 #12 osasadam dedi: Hocam ekran kartında DisplayPort girişi olmadığı için ucuz olanı mi alayım. Genişletmek için tıkla... O zaman onu al evet Yada bunu da alabilirsin Amazon.com.tr
osasadam dedi: Hocam ekran kartında DisplayPort girişi olmadığı için ucuz olanı mi alayım. Genişletmek için tıkla... O zaman onu al evet Yada bunu da alabilirsin Amazon.com.tr
osasadam Decapat Katılım 18 Nisan 2023 Mesajlar 280 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2024 #13 xobavenso dedi: O zaman onu al evet. Ya da bunu da alabilirsin. Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Hocam ekran kartı HDMI kısmını algılamıyor sadece DVI kısmını algiliyor.
xobavenso dedi: O zaman onu al evet. Ya da bunu da alabilirsin. Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Hocam ekran kartı HDMI kısmını algılamıyor sadece DVI kısmını algiliyor.
X xobavenso Picopat Katılım 21 Ocak 2024 Mesajlar 342 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2024 #14 osasadam dedi: Hocam ekran kartı HDMI kısmını algılamıyor sadece DVI kısmını algiliyor. Genişletmek için tıkla... He doğru istersen ilk başta attığımı al daha kalitelisini istiyorsan bunu al kusuruma bakma dalgınlığıma gelmiş Amazon.com.tr
osasadam dedi: Hocam ekran kartı HDMI kısmını algılamıyor sadece DVI kısmını algiliyor. Genişletmek için tıkla... He doğru istersen ilk başta attığımı al daha kalitelisini istiyorsan bunu al kusuruma bakma dalgınlığıma gelmiş Amazon.com.tr
osasadam Decapat Katılım 18 Nisan 2023 Mesajlar 280 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2024 #15 savardo dedi: Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Hocam ben DVI to VGA dedim siz HDMI olanı atmışsınız.
savardo dedi: Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Hocam ben DVI to VGA dedim siz HDMI olanı atmışsınız.
savardo Hectopat Katılım 7 Mayıs 2022 Mesajlar 254 Çözümler 5 3 Şubat 2024 #16 osasadam dedi: Hocam ekran kartı HDMI kısmını algılamıyor sadece DVI kısmını algiliyor. Genişletmek için tıkla... Monitörünüzde hangi girişler var?
osasadam dedi: Hocam ekran kartı HDMI kısmını algılamıyor sadece DVI kısmını algiliyor. Genişletmek için tıkla... Monitörünüzde hangi girişler var?
osasadam Decapat Katılım 18 Nisan 2023 Mesajlar 280 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2024 #17 xobavenso dedi: He doğru istersen ilk başta attığımı al daha kalitelisini istiyorsan bunu al kusuruma bakma dalgınlığıma gelmiş. Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam bu iyiyse bundan alıyorum. Insanlık hali hocam sorun değil. savardo dedi: Monitörünüzde hangi girişler var? Genişletmek için tıkla... Sadece VGA.
xobavenso dedi: He doğru istersen ilk başta attığımı al daha kalitelisini istiyorsan bunu al kusuruma bakma dalgınlığıma gelmiş. Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam bu iyiyse bundan alıyorum. Insanlık hali hocam sorun değil. savardo dedi: Monitörünüzde hangi girişler var? Genişletmek için tıkla... Sadece VGA.
X xobavenso Picopat Katılım 21 Ocak 2024 Mesajlar 342 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2024 #18 savardo dedi: Monitörünüzde hangi girişler var? Genişletmek için tıkla... Monitör değil ekran kartı önemli osasadam dedi: Tamamdır hocam bu iyiyse bundan alıyorum. Sadece VGA. Genişletmek için tıkla... Alabilirsiniz hocam
savardo dedi: Monitörünüzde hangi girişler var? Genişletmek için tıkla... Monitör değil ekran kartı önemli osasadam dedi: Tamamdır hocam bu iyiyse bundan alıyorum. Sadece VGA. Genişletmek için tıkla... Alabilirsiniz hocam
savardo Hectopat Katılım 7 Mayıs 2022 Mesajlar 254 Çözümler 5 3 Şubat 2024 #19 osasadam dedi: Hocam ben DVI to VGA dedim siz HDMI olanı atmışsınız. Genişletmek için tıkla... DVI to VGA olanı attım.
osasadam dedi: Hocam ben DVI to VGA dedim siz HDMI olanı atmışsınız. Genişletmek için tıkla... DVI to VGA olanı attım.
osasadam Decapat Katılım 18 Nisan 2023 Mesajlar 280 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2024 #20 savardo dedi: Kaliteli marka hocam. Daha ucuzu da var. Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Buradakini kast ettim hocam.
savardo dedi: Kaliteli marka hocam. Daha ucuzu da var. Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Buradakini kast ettim hocam.