LeoparDesenliZebra Hectopat Katılım 18 Şubat 2016 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2016 #1 Merhaba, bugün MSI B150 M3 anakarta sahip sistemimi aldım ancak eski kullandığım monitöre takacağım için sisteme VGA dönüştürücü de aldım. Ama gelin görün ki DVI anakarttaki DVI'a uymuyor. Sorunu nasıl çözebilirim ? Fazla olan pinler söksem sorun çözülür mü ? Teşekkürler...
Merhaba, bugün MSI B150 M3 anakarta sahip sistemimi aldım ancak eski kullandığım monitöre takacağım için sisteme VGA dönüştürücü de aldım. Ama gelin görün ki DVI anakarttaki DVI'a uymuyor. Sorunu nasıl çözebilirim ? Fazla olan pinler söksem sorun çözülür mü ? Teşekkürler...
JaroxJamaica Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Aralık 2013 Mesajlar 15.148 Makaleler 12 Çözümler 5 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Şubat 2016 #2 Anakartınız dijital veri veriyor sadece. Analog veri vermediği için o 4 PIN yok. Yani o çeviriciyi orada kullanamazsınız.
Anakartınız dijital veri veriyor sadece. Analog veri vermediği için o 4 PIN yok. Yani o çeviriciyi orada kullanamazsınız.
LeoparDesenliZebra Hectopat Katılım 18 Şubat 2016 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2016 #3 JaroxJamaica dedi: Anakartınız dijital veri veriyor sadece. Analog veri vermediği için o 4 PIN yok. Yani o çeviriciyi orada kullanamazsınız. Genişletmek için tıkla... Cevabınız için teşekkür ediyorum aldığım yerde sorduğumda her DVI'a uyar standart dediler... Bunu diyen yerde Türkiye'nin belkide en büyük parekende bilgisayar parçası satan mağazası.
JaroxJamaica dedi: Anakartınız dijital veri veriyor sadece. Analog veri vermediği için o 4 PIN yok. Yani o çeviriciyi orada kullanamazsınız. Genişletmek için tıkla... Cevabınız için teşekkür ediyorum aldığım yerde sorduğumda her DVI'a uyar standart dediler... Bunu diyen yerde Türkiye'nin belkide en büyük parekende bilgisayar parçası satan mağazası.
JaroxJamaica Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Aralık 2013 Mesajlar 15.148 Makaleler 12 Çözümler 5 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Şubat 2016 #4 Maalesef açlık sınırında çalışan bu arkadaşların bilgisizliğine kızamıyorum. DVI Dijital kablo kullanmalısınız.
Maalesef açlık sınırında çalışan bu arkadaşların bilgisizliğine kızamıyorum. DVI Dijital kablo kullanmalısınız.
Jason Hudson Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Ocak 2014 Mesajlar 2.994 Makaleler 10 Çözümler 6 Yer ANKARA 21 Şubat 2016 #5 İyi-kötü bir ekran kartı almalısınız.
LeoparDesenliZebra Hectopat Katılım 18 Şubat 2016 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2016 #6 Jason Hudson dedi: İyi-kötü bir ekran kartı almalısınız. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı bütçemi çok aşıyordu GTX 970 için para biriktirmeye başladım...
Jason Hudson dedi: İyi-kötü bir ekran kartı almalısınız. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı bütçemi çok aşıyordu GTX 970 için para biriktirmeye başladım...