DVI vs HDMI

burakaytac

Hectopat
Daha fazla  
Asus monitör alacağım, size bir şey soracaktım; DVİ ve HDMI aralarında çok fark var mı hangisi daha iyi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bana göre hiçbir fark yok hatta ben HDMI olduğu halde DVI kullanıyorum HDMI ikide bir çıkıyor o yuzden

Son düzenleyen: Moderatör:
Kağıt üzerinde HDMI ama bana sorarsan pek bir fark hissdilmiyor bide önceki benzer konulara bakıp konu açınız.

Görüntü olarak çok az bir fark var. Baksan hangisi DVI hangisi HDMI anlayamazsın.

HDMI hem ses hemde görüntüyü taşıdığı için tek avantajı bu. O da eğer hoparlörlü bir monitör kullanırsan kullanışlı olur. Ama monitörlerin hoparlörleri genelde iyi ses vermiyor. Ben kullanıyorum bu şekilde bir monitör ama hoparlör olarak harici kullanıyorum.

Asus monitör alacağım, size bir şey soracaktım; DVİ ve HDMI aralarında çok fark var mı hangisi daha iyi?
Dostum nasıl kullanacağına bağlı ben HDMI kullanıyorum çünkü benim mönitörümde ses sistemi var senin mönitöründe de ses varsa HDMI kullan derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…