CMST Hectopat Katılım 14 Eylül 2015 Mesajlar 91 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2015 #1 Hangisi daha iyidir? VGA kullaniyorum dalgalanma gibi sorunlar cikiyor ortaya o yüzden DVI almak istiyorum. Fikirleriniz nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Ekim 2015
Hangisi daha iyidir? VGA kullaniyorum dalgalanma gibi sorunlar cikiyor ortaya o yüzden DVI almak istiyorum. Fikirleriniz nedir?
BLueMooN19 Kilopat Katılım 28 Ağustos 2015 Mesajlar 296 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2015 #2 Alabiliyorsanız HDMI daha iyidir. HDMI alamazsanız DVI işinizi görecektir. Dalgalanma sorunu VGA olduğundan kaynaklanır.
Alabiliyorsanız HDMI daha iyidir. HDMI alamazsanız DVI işinizi görecektir. Dalgalanma sorunu VGA olduğundan kaynaklanır.
CMST Hectopat Katılım 14 Eylül 2015 Mesajlar 91 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2015 #3 "Display driver stopped working" hatasi aliyorum o yüzden bu yönteme yöneldim sizce bu yöntem sorunu düzeltir mi ?
"Display driver stopped working" hatasi aliyorum o yüzden bu yönteme yöneldim sizce bu yöntem sorunu düzeltir mi ?
BLueMooN19 Kilopat Katılım 28 Ağustos 2015 Mesajlar 296 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2015 #4 Monitörün sürücüsü ile ilgili bir sorun olabilir. O hatanın kablo ile giderileceğini pek sanmıyorum.