DVLottery başvuru yapmak isterken "The requested URL was rejected" hatası

ozzan350

Hectopat
DVLottery resmi siteden GreenCard başvurusu yapmak isterken tam olarak aşağıdaki hatayı alıyorum;

The requested URL was rejected. Please consult with your administrator.

Your Support ID is: 14526788681814469654

[Go Back]

Sebebi nedir acaba, forumda hiç bu konu ile alakalı yazı bulamadım.
Sayfadan mı kaynaklanıyor acaba benden mi?
Önemli bir konu bilen yok mudur?

Son düzenleme:
Ozan merhaba, aynı sorun günlerdir bende de var. Greencard çıkmış birkaç blogger ile konuştum ve durumun sistemin çok yoğun olmasından kaynaklanabileceğini söylediler. Ancak eğer sebebini veya çözümünü bulabilirsen lütfen banada iletir misin?

Ozan merhaba, aynı sorun günlerdir bende de var. Greencard çıkmış birkaç blogger ile konuştum ve durumun sistemin çok yoğun olmasından kaynaklanabileceğini söylediler. Ancak eğer sebebini veya çözümünü bulabilirsen lütfen banada iletir misin?
Bende mütemadiyen her gün deniyorum. An itibariyle gene denedim gene aynı hatayı aldım. Başka bilgisayar ve başka tarayıcıdan da denedim onlarda da sonuç değişmedi... Birbirimize haber verelim olursa.

Bu konu için büyük elçilik, konsolosluk veya U.S. Visa sitesine de ulaştım, hiçbir şey söyleyemedi adamlar. Anlamadım ben, bu yıl alımı kapadılar mı acaba? Ben de hala deniyorum, aynı sorunu vermeye devam ediyor. Çözebilen var mı acaba aramızda?

Son düzenleyen: Moderatör:
bu konu için büyükelçilik, konsolosluk veya usvisa sitesine de ulaştım hiçbir şey söyleyemedi adamlar. anlamadım ben bu yıl alımı kapadılar mı acaba ?
ben de hala denıyorum aynı sorunu vermeye deva medıyor. çözebılen var mı acab aramızda ?
Çok ilginç bir durum, yani tamam internet sayfasında sorun olabilir ama 1 haftadır da çözülmez mi bu sorun koskoca devletin resmi sayfası...
Sürekli denemekten başka çare yok sanırım... Umarım hallolur.

Çözüldü:

Arkadaşlar çok sevinerek söylüyorum sorunu çözdüm. Problem yüklediğim(iz) fotoğrafın boyutunda. Çoook büyük ihtimalle sizde de problem bu yüzden oluşuyor.
Fotoğraf boyutu 140 kb idi onu "fotoğraf boyunu küçülterek" 50kb ye indirdim ve kabul gördü... Geç kalmadan başvurun umarım sizde de hallolur bu şekilde.

Son düzenleme:
Merhaba ayni sorun bendede var gunlerdir deniyorum ve cozulmedi halen. Acaba yogunluktanmi?.

Bir arkadas boyut kucultme yapmis ama kabul almama sikintisi olabilir belki ondan degildir diyedusunuyorum

Merhaba ayni sorun bendede var gunlerdir deniyorum ve cozulmedi halen. Acaba yogunluktanmi?.

Bir arkadas boyut kucultme yapmis ama kabul almama sikintisi olabilir belki ondan degildir diyedusunuyorum
Önemli olan fotoğrafın standartları, boyutu değil dostum... Fotoğraf kalitesinin düşmemesi için zaten internetten online olarak en düşük kayıp ile sadece boyutunu küçülten (tekrar belirtiyorum fotoğrafla oynamadan) internet siteleri var deneyebilirsiniz.
Dediğim gibi konu sahibi benim zaten, bende de günlerdir aynı sorun vardı ve FOTOĞRAFIN KESİNLİKLE HİÇBİRŞEYİYLE OYNAMADAN sadece boyutunu küçülterek yükledim fotoğrafımı ve sorun halloldu.

arkadaşlar an itibariyle başarılı şekilde başvurum tamamlandı. olayın tek bir sebebi var yoğunluk. konsolosluktan aldıgım bılgı de tamamen teknık manada idi. malum memleket zehir zemberek olunca herkes ulkeden kacamnın fırsatlarını arıyor her neyse...

fotograf zaten dijital olarak elınıze gecen tamamen green card formatında sorunu yok. tamamen teknık problem olay cozuldu.
fotoğraflar ile ilgili talimatlara bakarsanız zaten teknık olarak 6*6 dısında bir teknık bilgi yok. kb sorunu değil yanı

Son düzenleme:
arkadaşlar an itibariyle başarılı şekilde başvurum tamamlandı. olayın tek bir sebebi var yoğunluk. konsolosluktan aldıgım bılgı de tamamen teknık manada idi. malum memleket zehir zemberek olunca herkes ulkeden kacamnın fırsatlarını arıyor her neyse...

fotograf zaten dijital olarak elınıze gecen tamamen green card formatında sorunu yok. tamamen teknık problem olay cozuldu.
fotoğraflar ile ilgili talimatlara bakarsanız zaten teknık olarak 6*6 dısında bir teknık bilgi yok. kb sorunu değil yanı
Ben de fotoğrafın boyutunu kb bazında düşürerek çözdüm 2 gün önce. Sonuçta 6x6 ve hala standartlara uygun. Hayırlısı olsun hepimiz için :)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı