"dwm config.h" değişikliği uygulanmıyor

thegears

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, Arcolinux kullanıyorum dwm'e geçip config.h'da bir değişiklik yapıyorum sonra make install diyip Mod+Shift+r ile dwm tekrar başlatıyorum ama yaptığım değişiklik uygulanmıyor. Ne yapmam gerek ?

make clean install komutunu deneyin.

Terminalde Dwm'nin olduğu dizine gidip o söylediğim komutu yazıp denediğinizde olmadı mı?

Terminalde Dwm'nin olduğu dizine gidip o söylediğim komutu yazıp denediğinizde olmadı mı?
Önceden denemiştim.Şimdi tekrar deneyeyim.
Kod:
[thegears@thegears-linux arco-dwm]$ sudo make clean install
[sudo] password for thegears:
rm -f dwm drw.o dwm.o util.o dwm-6.2.tar.gz
dwm build options:
CFLAGS   = -std=c99 -pedantic -Wall -Wno-deprecated-declarations -Os -I/usr/X11R6/include -I/usr/include/freetype2 -D_DEFAULT_SOURCE -D_BSD_SOURCE -D_POSIX_C_SOURCE=2 -DVERSION="6.2" -DXINERAMA
LDFLAGS  = -L/usr/X11R6/lib -lX11 -lXinerama -lfontconfig -lXft -lImlib2
CC       = tcc
tcc -c -std=c99 -pedantic -Wall -Wno-deprecated-declarations -Os -I/usr/X11R6/include -I/usr/include/freetype2 -D_DEFAULT_SOURCE -D_BSD_SOURCE -D_POSIX_C_SOURCE=2 -DVERSION=\"6.2\" -DXINERAMA drw.c
tcc -c -std=c99 -pedantic -Wall -Wno-deprecated-declarations -Os -I/usr/X11R6/include -I/usr/include/freetype2 -D_DEFAULT_SOURCE -D_BSD_SOURCE -D_POSIX_C_SOURCE=2 -DVERSION=\"6.2\" -DXINERAMA dwm.c
tcc -c -std=c99 -pedantic -Wall -Wno-deprecated-declarations -Os -I/usr/X11R6/include -I/usr/include/freetype2 -D_DEFAULT_SOURCE -D_BSD_SOURCE -D_POSIX_C_SOURCE=2 -DVERSION=\"6.2\" -DXINERAMA util.c
tcc -o dwm drw.o dwm.o util.o -L/usr/X11R6/lib -lX11 -lXinerama -lfontconfig -lXft -lImlib2
mkdir -p /usr/local/bin
cp -f dwm /usr/local/bin
chmod 755 /usr/local/bin/dwm
mkdir -p /usr/local/share/man/man1
sed "s/VERSION/6.2/g" < dwm.1 > /usr/local/share/man/man1/dwm.1
chmod 644 /usr/local/share/man/man1/dwm.1

Çıktı bu.

Bir sorun yok gibi gözüküyor.
İşe yaradı mı?

@433815

config.h'ımda
{ Modkey|shiftmask, xk_r, spawn, {.v = Ranger } },
Böyle bir satır var ama bunu yaptığımda başka bir şey oluyor anlamadım ki.

Başka bir keybind atanmış mı o listede bak bakalım. Ondan dolayı olabilir.

Mesela mod + e tuşuna ranger'i atamayı dene.

Yarın müsait olduğumda geri dönüş yapacağım hocam. Siz beni etiketleyip mesaj atın. Bende bildirim olarak kalsın görürüm zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…