Dwm.exe bir virüs mü? Hayır öyle değil. Gerçek dwm.exe dosyası, "Desktop Window Manager" olarak adlandırılan güvenli bir Microsoft Windows sistem işlemidir. Bununla birlikte, virüs, solucan ve Truva atı gibi kötü amaçlı yazılım programlarının yazarları, işlemden kaçmak için kasıtlı olarak aynı dosya adını verir. Aynı dosya adına sahip virüsler örneğin Suspect-BA! D6D4EFB26195 (McAfee tarafından algılandı) ve Backdoor: Win32 / Cycbot.B (Microsoft tarafından algılandı).
Arkadaşın yazılımını kırdım ancak log olarak sadece EBA açıldı kapatıldı tarzı şeyler yazmakta mscorlib.dll dosyasını pek inceleme fırsatım olmadı ancak guid tutmakta bir şey olmadığını düşünüyorum.
Arkadaşın yazılımını kırdım ancak log olarak sadece EBA açıldı kapatıldı tarzı şeyler yazmakta mscorlib.dll dosyasını pek inceleme fırsatım olmadı ancak guid tutmakta bir şey olmadığını düşünüyorum.
Dostum konu hakkında uzman değilim güvenmediğim programları kullanmadan önce göz gezdiriyorum bazılarını kırmama rağmen sandboxda çalıştırdığım oluyor bazıları dll ismini mscorlib yaparak içine rat,trojan benzeri şeyler koyabilir diye düşünüyorum o yüzden guid doğrulaması yapıyorum, bilgi verdiğin için teşekkürler.