DX58so anakarta işlemci ve RAM önerisi

Eğer işlemciniz fan bloğunu destekliyorsa neden olmasın? Ayrıca ikinci el RX 5700, 6600 gibi kartlar ile de ekran kartınızı yükseltebilirsiniz.
Anakartımın ekran kartı giriş soketi bunlar gibi yeni nesil ekran kartlarına uyuyormu

Anakartımın ekran kartı giriş soketi bunlar gibi yeni nesil ekran kartlarına uyuyormu
Evet uyar, iki tane x16 slotu var. Ayrıca ekran kartını ikinci el alabilirsin, bunla ilgili forumda yazılanlara bak bence. 980x, bence gayet yeterli olacaktır senin için. İlerde NVME SSD takmak istersen diğer x16 girişine tak. 8GB saniyede veri aktarabiliyor, ve bu çok hızlı bir değer.

Araştırdığım kadarıyla nvme ssd dönüştürücü ile takılıyor

Üstad belki çok geç olacak belki görmeyeceksin ama o 980x ilanını kaçırdım senden ricam benim bu anakarta olacak en iyi 5 işlemciyi söylermisin. yada rx570 i besleyip benim anakarta uyacak işlemcileri.

Son düzenleme:
En iyi 5 işlemci üzerinde sizinki var. Alamasanız da pek üzmez açıkçası. Amazon üzerinden de var ama çok pahalı.

En iyi 5 işlemci üzerinde sizinki var. Alamasanız da pek üzmez açıkçası. Amazon üzerinden de var ama çok pahalı.
Ben benim işlemciyi yanlış söylemişim i7 920 miş işlemcim yokmu rx 570 i darboğaz yapmayacak benim ankrt uyumlu işlemci...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…