foreignersgod Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2017 Mesajlar 1.265 Çözümler 3 Yer Compton Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2018 #1 Oyun oynarken performansım da düşüş yaşadım ekrana bu hata geldi. Evet dedim FPS drop yaşamaya devam ettim Dxdiag'a her girdiğimde bu yazı çıkıyor ve oyunlarda FPS yerlerde, bu hatanın sebebi nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Mart 2018
Oyun oynarken performansım da düşüş yaşadım ekrana bu hata geldi. Evet dedim FPS drop yaşamaya devam ettim Dxdiag'a her girdiğimde bu yazı çıkıyor ve oyunlarda FPS yerlerde, bu hatanın sebebi nedir?
2 26318 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Temmuz 2014 Mesajlar 12.315 Makaleler 25 Çözümler 277 25 Mart 2018 #2 DDU rehberine göre ekran kartı sürücüsü ve dosya kalıntılarını kaldırın. DDU ile AMD ve NVIDIA Sürücü Kaldırma Rehberi En güncel sürücüyü sitesinden el yordamı ile kurun.
DDU rehberine göre ekran kartı sürücüsü ve dosya kalıntılarını kaldırın. DDU ile AMD ve NVIDIA Sürücü Kaldırma Rehberi En güncel sürücüyü sitesinden el yordamı ile kurun.
foreignersgod Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2017 Mesajlar 1.265 Çözümler 3 Yer Compton Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2018 #3 26318 dedi: DDU rehberine göre ekran kartı sürücüsü ve dosya kalıntılarını kaldırın. DDU ile AMD ve NVIDIA Sürücü Kaldırma Rehberi En güncel sürücüyü sitesinden el yordamı ile kurun. Genişletmek için tıkla... Dediğinizi yaptım işe yaramadı, fakat Windows 10 en son yaptığı güncellemeyi kaldırınca sorunum çözüldü yine de teşekkür ederim size.
26318 dedi: DDU rehberine göre ekran kartı sürücüsü ve dosya kalıntılarını kaldırın. DDU ile AMD ve NVIDIA Sürücü Kaldırma Rehberi En güncel sürücüyü sitesinden el yordamı ile kurun. Genişletmek için tıkla... Dediğinizi yaptım işe yaramadı, fakat Windows 10 en son yaptığı güncellemeyi kaldırınca sorunum çözüldü yine de teşekkür ederim size.