Berke Şen Picopat Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 99 26 Eylül 2020 #1 Windows+R yapıp DxDiag yazdığımda ekran bölümüne geçince 'yonga türü' kısmında ekran kartı modeli tam olarak yazmıyor, sadece AMD Radeon Graphics yazıyor. Ben bunun tam markasını nasıl öğrenebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Eylül 2020
Windows+R yapıp DxDiag yazdığımda ekran bölümüne geçince 'yonga türü' kısmında ekran kartı modeli tam olarak yazmıyor, sadece AMD Radeon Graphics yazıyor. Ben bunun tam markasını nasıl öğrenebilirim?
L Lyrinx Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 6.751 Makaleler 4 Çözümler 25 26 Eylül 2020 #2 Aygıt yöneticisinden ekran kartına sağ tık yapıp güncellemeyi deneyebilirsin. Artı 0 Eksi
Formata Uygun İsim Decapat Katılım 15 Mart 2020 Mesajlar 460 Çözümler 2 26 Eylül 2020 #3 Denetim masası > Donanım ve ses > Aygıt yöneticisi > Görüntü bağdaştırıcıları. Artı 0 Eksi
KS KS Berke Şen Picopat Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 99 26 Eylül 2020 #4 Formata Uygun İsim dedi: Denetim masası > donanım ve ses > aygıt yöneticisi > görüntü bağdaştırıcıları. Genişletmek için tıkla... Aynı şey yazıyor. Lyrinx dedi: Aygıt yöneticisinden ekran kartına sağ tık yapıp güncellemeyi deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Zaten güncel diyor. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Eylül 2020 Artı 0 Eksi
Formata Uygun İsim dedi: Denetim masası > donanım ve ses > aygıt yöneticisi > görüntü bağdaştırıcıları. Genişletmek için tıkla... Aynı şey yazıyor. Lyrinx dedi: Aygıt yöneticisinden ekran kartına sağ tık yapıp güncellemeyi deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Zaten güncel diyor.
İbrahim Gürel Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 3.964 Çözümler 12 Yer Ankara 26 Eylül 2020 #5 Berke Şen dedi: Aynı şey yazıyor. Zaten güncel diyor. Genişletmek için tıkla... Sürücüyü güncelle. Artı 0 Eksi
Formata Uygun İsim Decapat Katılım 15 Mart 2020 Mesajlar 460 Çözümler 2 26 Eylül 2020 #6 Laptop mu kullanıyorsun? Artı 0 Eksi
KS KS Berke Şen Picopat Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 99 26 Eylül 2020 #7 Formata Uygun İsim dedi: Laptop mu kullanıyorsun? Genişletmek için tıkla... Evet. Berke Şen dedi: Aynı şey yazıyor. Zaten güncel diyor. Genişletmek için tıkla... İkinci defa bastım, sürücü indiriliyor yazdı şu an yükleniyor. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Eylül 2020 Artı 0 Eksi
Formata Uygun İsim dedi: Laptop mu kullanıyorsun? Genişletmek için tıkla... Evet. Berke Şen dedi: Aynı şey yazıyor. Zaten güncel diyor. Genişletmek için tıkla... İkinci defa bastım, sürücü indiriliyor yazdı şu an yükleniyor.
U Unturned Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ağustos 2016 Mesajlar 2.650 Makaleler 1 Çözümler 43 26 Eylül 2020 #8 Berke Şen dedi: evet. İkinci defa bastım, sürücü indiriliyor yazdı şu an yükleniyor. Genişletmek için tıkla... Dizüstü modelin nedir? Berke Şen dedi: İkinci defa bastım, sürücü indiriliyor yazdı şu an yükleniyor. Genişletmek için tıkla... Windows üzerinden güncelleme. Eski veya farklı sürücü kurabilir. Artı 0 Eksi
Berke Şen dedi: evet. İkinci defa bastım, sürücü indiriliyor yazdı şu an yükleniyor. Genişletmek için tıkla... Dizüstü modelin nedir? Berke Şen dedi: İkinci defa bastım, sürücü indiriliyor yazdı şu an yükleniyor. Genişletmek için tıkla... Windows üzerinden güncelleme. Eski veya farklı sürücü kurabilir.
KS KS Berke Şen Picopat Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 99 26 Eylül 2020 #9 Unturned dedi: Dizüstü modelin nedir? Genişletmek için tıkla... Lenovo Ideapad 3. Arkadaşlar güncellendi ekran gitti geldi, resetleyeyim mi PC'yi? Unturned dedi: Dizüstü modelin nedir? Windows üzerinden güncelleme. Eski veya farklı sürücü kurabilir. Genişletmek için tıkla... Vallahi güncellendi, sıkıntı olur mu? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Eylül 2020 Artı 0 Eksi
Unturned dedi: Dizüstü modelin nedir? Genişletmek için tıkla... Lenovo Ideapad 3. Arkadaşlar güncellendi ekran gitti geldi, resetleyeyim mi PC'yi? Unturned dedi: Dizüstü modelin nedir? Windows üzerinden güncelleme. Eski veya farklı sürücü kurabilir. Genişletmek için tıkla... Vallahi güncellendi, sıkıntı olur mu?
U Unturned Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ağustos 2016 Mesajlar 2.650 Makaleler 1 Çözümler 43 26 Eylül 2020 #10 Berke Şen dedi: Lenovo Ideapad 3 Arkadaşlar güncellendi ekran gitti geldi, resetleyeyim mi PC'yi? Vallahi Güncellendi, sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Tam olarak model numarası nedir? Ve olur. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Eylül 2020 Artı 0 Eksi
Berke Şen dedi: Lenovo Ideapad 3 Arkadaşlar güncellendi ekran gitti geldi, resetleyeyim mi PC'yi? Vallahi Güncellendi, sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Tam olarak model numarası nedir? Ve olur.