1 15894 Megapat Katılım 24 Mart 2014 Mesajlar 670 Çözümler 2 1 Mayıs 2014 #1 Driver Booster progamını kurdum orada sürücüleri güncelledim PC'yi resetledim ses gelmez oldu PC'den. Dxdiag'ı açınca da böle bi' hata geliyor: Son düzenleyen: Moderatör: 1 Mayıs 2014
Driver Booster progamını kurdum orada sürücüleri güncelledim PC'yi resetledim ses gelmez oldu PC'den. Dxdiag'ı açınca da böle bi' hata geliyor:
qweqweee Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Temmuz 2013 Mesajlar 2.694 Makaleler 4 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2014 #2 Ses driver kendi sitesinden indirip kurun.
N Noicies Hectopat Katılım 30 Nisan 2014 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Beşiktaş'ın altyapısında futbolcu 1 Mayıs 2014 #3 Laptop mu masaüstü mü?
T Technogamer Ziyaretçi 1 Mayıs 2014 #4 Driver Identifier indir ve kur. Çıkan linki ya bize at ya da kendin sürücüleri kur. Saçma programlar kullanma.
Driver Identifier indir ve kur. Çıkan linki ya bize at ya da kendin sürücüleri kur. Saçma programlar kullanma.
qweqweee Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Temmuz 2013 Mesajlar 2.694 Makaleler 4 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2014 #5 Ben bir ara DriverPack kullanıyordum baktım ki olmayan donanımların driverlarını da kurmuş. Ondan buyana kullanmıyorum.
Ben bir ara DriverPack kullanıyordum baktım ki olmayan donanımların driverlarını da kurmuş. Ondan buyana kullanmıyorum.
1 15894 Megapat Katılım 24 Mart 2014 Mesajlar 670 Çözümler 2 1 Mayıs 2014 #6 Ses gelmeyince reset atmayı deneyeyim dedim reset attıktan sonra. Windows başlatılamadı vs bir sürü yazı geldi onarım ekranı falan derken pc'nin açılmayacağını anlayıp format attım. Bir daha driver bulma progamlarına güvenmiyeceğim. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Mayıs 2014
Ses gelmeyince reset atmayı deneyeyim dedim reset attıktan sonra. Windows başlatılamadı vs bir sürü yazı geldi onarım ekranı falan derken pc'nin açılmayacağını anlayıp format attım. Bir daha driver bulma progamlarına güvenmiyeceğim.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.471 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 2 Mayıs 2014 #7 Ben boyna söylüyorum ama gören yok heralde.