mahber Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 1.201 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2023 #1 Yeni 2. el ekran kartı aldım. Windows+r yapıp DxDiag yazıyorum, açılan menüde VRAM gözükmüyor. Eski ekran kartında gözüküyordu.
Yeni 2. el ekran kartı aldım. Windows+r yapıp DxDiag yazıyorum, açılan menüde VRAM gözükmüyor. Eski ekran kartında gözüküyordu.
kyujin Decipat Katılım 25 Ağustos 2022 Mesajlar 3.016 Çözümler 8 13 Ocak 2023 #2 Dxdiag'dan bakmak yerine ayarlardan bakmayı deneyebilirsin. Artı 0 Eksi
BipolarBirey Hectopat Katılım 24 Ekim 2022 Mesajlar 1.460 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2023 #3 mahber dedi: Yeni 2. el ekran kartı aldım. Windows+r yapıp DxDiag yazıyorum, açılan menüde VRAM gözükmüyor. Eski ekran kartında gözüküyordu. Eki Görüntüle 1631089 Genişletmek için tıkla... Windows 10 aşağısında DxDiag VRAM miktarı gözükmüyor diye biliyorum. Hangi sürümü kullanıyosunuz? Artı 0 Eksi
mahber dedi: Yeni 2. el ekran kartı aldım. Windows+r yapıp DxDiag yazıyorum, açılan menüde VRAM gözükmüyor. Eski ekran kartında gözüküyordu. Eki Görüntüle 1631089 Genişletmek için tıkla... Windows 10 aşağısında DxDiag VRAM miktarı gözükmüyor diye biliyorum. Hangi sürümü kullanıyosunuz?
KS KS mahber Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 1.201 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2023 #4 kyujin dedi: Dxdiag'dan bakmak yerine ayarlardan bakmayı deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Bakmayı denerim. BipolarBirey dedi: Windows 10 aşağısında DxDiag VRAM miktarı gözükmüyor diye biliyorum. Hangi sürümü kullanıyosunuz? Genişletmek için tıkla... Eski ekran kartım takılıyken de windows 8 deydim ve VRAM gözüküyordu. Artı 0 Eksi
kyujin dedi: Dxdiag'dan bakmak yerine ayarlardan bakmayı deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Bakmayı denerim. BipolarBirey dedi: Windows 10 aşağısında DxDiag VRAM miktarı gözükmüyor diye biliyorum. Hangi sürümü kullanıyosunuz? Genişletmek için tıkla... Eski ekran kartım takılıyken de windows 8 deydim ve VRAM gözüküyordu.
BipolarBirey Hectopat Katılım 24 Ekim 2022 Mesajlar 1.460 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2023 #5 mahber dedi: Bakmayı denerim. Eski ekran kartım takılıyken de Windows 8 deydim ve VRAM gözüküyordu. Genişletmek için tıkla... Şöylede bakabilirsiniz: Masaüstündeyken sağ tık>görüntü ayarları>gelişmiş>ekran 1 için bağdaştırıcı seçenekleri. Ayrılmış video belleği VRAM'inizdir. Artı 0 Eksi
mahber dedi: Bakmayı denerim. Eski ekran kartım takılıyken de Windows 8 deydim ve VRAM gözüküyordu. Genişletmek için tıkla... Şöylede bakabilirsiniz: Masaüstündeyken sağ tık>görüntü ayarları>gelişmiş>ekran 1 için bağdaştırıcı seçenekleri. Ayrılmış video belleği VRAM'inizdir.
KS KS mahber Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 1.201 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2023 #6 BipolarBirey dedi: Şöylede bakabilirsiniz: Masaüstündeyken sağ tık>görüntü ayarları>gelişmiş>ekran 1 için bağdaştırıcı seçenekleri. Eki Görüntüle 1631310 Ayrılmış video belleği VRAM'inizdir. Genişletmek için tıkla... Masaüstünde sağ tıkladıgımda, görüntü ayarları çıkmıyor. Ben kendim arattım görüntü ayarlarını ve beni bu sayfaya attı. Artı 0 Eksi
BipolarBirey dedi: Şöylede bakabilirsiniz: Masaüstündeyken sağ tık>görüntü ayarları>gelişmiş>ekran 1 için bağdaştırıcı seçenekleri. Eki Görüntüle 1631310 Ayrılmış video belleği VRAM'inizdir. Genişletmek için tıkla... Masaüstünde sağ tıkladıgımda, görüntü ayarları çıkmıyor. Ben kendim arattım görüntü ayarlarını ve beni bu sayfaya attı.
L Lycus Hectopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 1.607 Makaleler 1 Çözümler 8 13 Ocak 2023 #7 BipolarBirey dedi: Windows 10 aşağısında DxDiag VRAM miktarı gözükmüyor diye biliyorum. Hangi sürümü kullanıyosunuz? Genişletmek için tıkla... Gösteriyor, GPU-Z kullanarak bakmayı deneyiniz. Artı 0 Eksi
BipolarBirey dedi: Windows 10 aşağısında DxDiag VRAM miktarı gözükmüyor diye biliyorum. Hangi sürümü kullanıyosunuz? Genişletmek için tıkla... Gösteriyor, GPU-Z kullanarak bakmayı deneyiniz.
A Abdullah_AKD Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ağustos 2020 Mesajlar 2.329 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2023 #8 CMD açıp aşağıdaki kodu yapıştırnın. wmic path win32_videocontroller get adapterram Gelen sayı byte cinsinden olacaktır. Bu sayıyı 1.048.576'ya bölün. Artı 0 Eksi
CMD açıp aşağıdaki kodu yapıştırnın. wmic path win32_videocontroller get adapterram Gelen sayı byte cinsinden olacaktır. Bu sayıyı 1.048.576'ya bölün.
KS KS mahber Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 1.201 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2023 #9 Abdullah_AKD dedi: CMD açıp aşağıdaki kodu yapıştırnın. wmic path win32_videocontroller get adapterram Gelen sayı byte cinsinden olacaktır. Bu sayıyı 1.048.576'ya bölün. Genişletmek için tıkla... 2048 çıktı vram. Teşekkürler. Artı 0 Eksi
Abdullah_AKD dedi: CMD açıp aşağıdaki kodu yapıştırnın. wmic path win32_videocontroller get adapterram Gelen sayı byte cinsinden olacaktır. Bu sayıyı 1.048.576'ya bölün. Genişletmek için tıkla... 2048 çıktı vram. Teşekkürler.