DxDiag'da ekran ve oluşturucu kısımı gözükmüyor

Hocam bunlar var
Bir de daha önceden gözüküyordu DxDiag da ekran ve oluşturucu kısımları.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-06-07 001032.png
    Ekran görüntüsü 2025-06-07 001032.png
    90,7 KB · Görüntüleme: 14
  • Ekran görüntüsü 2025-06-07 001103.png
    Ekran görüntüsü 2025-06-07 001103.png
    13,4 KB · Görüntüleme: 13
Hocam ben yatmaya gidiyorum sabah erken kalkmam gerek siz diğer aygıtlar kısmındaki soru işaretlerini kaldırmaya çalışın.

Hocam anakartın resmi sayfasından sürücüleri indirin ki soru işaretleri kalksın.
Telefon bağlanstısı uygulamasını kullanmıyorsanız onu kaldırın.
NVIDIA denetim masasında ki ayarlarda harici ekran kartınızın seçili olduğundan emin olun.
Kontrol edin çözülmemişse dahili ekran kartını aygıt yönetici ya da BIOS'tan devre dışı bırakalım.
BIOS için:
BIOS\Settings\Advanced\Integrated Graphics configuration\set ıgd multi-montior/Disable
Aygıt Yöneticisi için:
Aygıt yöneticisindne Intel grafik kartı devre dışı bırakın.

Bu kısımda ekran kartını seç gibi bir seçenek yok sadece uygulamaya özel seçebiliyorum.
Bir de Aygıt Yöneticisi'nden Intel grafik kartını kaldırınca bilgisayar kasmaya başlıyor.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-06-07 174957.png
    Ekran görüntüsü 2025-06-07 174957.png
    85,4 KB · Görüntüleme: 12
Bu kısımda ekran kartını seç gibi bir seçenek yok sadece uygulamaya özel seçebiliyorum.
Bir de Aygıt Yöneticisi'nden Intel grafik kartını kaldırınca bilgisayar kasmaya başlıyor.

Aygıt Yöneticisi'nden kaldırınca da çözülmüyorsa ise başka bir şey söyleyemem. Sorunun neden kaynaklandığını bilmiyorum. Çözüm olarak şu anda aklıma gelen tek şey format atmak.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı