Nor0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 2.828 Çözümler 5 Yer Edirne Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2020 #1 Anlatmaya gerek yok, resimde gördüğünüz gibi hiçbir şey gözükmüyor. Virüsle alakalı mıdır? Dosya Ekleri dxdiag.JPG 36,6 KB · Görüntüleme: 164 Son düzenleyen: Moderatör: 16 Aralık 2020
Kayseri Mantısı Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 11.740 Makaleler 5 Çözümler 163 16 Aralık 2020 #2 Bir yerde bunun işe yaradığını görmüştüm, deneyin. DxDiag raporu da mı boş? SFC /scannow komutu nedir? Ne işe yarar? SFC /scannow nedir ve ne işe yarar? www.technopat.net
Bir yerde bunun işe yaradığını görmüştüm, deneyin. DxDiag raporu da mı boş? SFC /scannow komutu nedir? Ne işe yarar? SFC /scannow nedir ve ne işe yarar? www.technopat.net
Nor0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 2.828 Çözümler 5 Yer Edirne Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2020 #3 Kayseri Mantısı dedi: Bir yerde bunun işe yaradığını görmüştüm, deneyin. DxDiag raporu da mı boş? SFC /scannow komutu nedir? Ne işe yarar? SFC /scannow nedir ve ne işe yarar? www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Benim anlamadığım şey bu insanlar neden güldü. Bunu soruyorum ilk kez karşılaştım bu duruma.
Kayseri Mantısı dedi: Bir yerde bunun işe yaradığını görmüştüm, deneyin. DxDiag raporu da mı boş? SFC /scannow komutu nedir? Ne işe yarar? SFC /scannow nedir ve ne işe yarar? www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Benim anlamadığım şey bu insanlar neden güldü. Bunu soruyorum ilk kez karşılaştım bu duruma.
Kayseri Mantısı Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 11.740 Makaleler 5 Çözümler 163 16 Aralık 2020 #4 Nor0 dedi: Bunu soruyorum, ilk kez karşılaştım bu duruma. Genişletmek için tıkla... Sorun buna gülmemiz mi? Üstteki komutu uygulayın ardından rapor paylaşın. Sürprizbozan Windows tuşu + r kombinasyonunu kullanarak çıkan yere "DxDiag" yazıp "tamam" tuşuna basın. Açılan DirectX tanı aracındaki en altta bulunan "tüm bilgileri kaydet..." Butonuna tıklayın. Bu kısımda raporun nereye kaydedildiğini soracak. İstediğiniz yeri seçin. Raporu açın ardından CTRL + A ve CTRL + C kombinasyonlarını uygulayıp raporu kopyalayın. Bu konuya gelin ve yazacağınız kısımdaki bu butona basıp kod ekleme yerini açın. Bu kısımda çıkan yere CTRL + V kombinasyonunu uygulayarak raporu yapıştırın ve "devam et" butonuna tıklayın.
Nor0 dedi: Bunu soruyorum, ilk kez karşılaştım bu duruma. Genişletmek için tıkla... Sorun buna gülmemiz mi? Üstteki komutu uygulayın ardından rapor paylaşın. Sürprizbozan Windows tuşu + r kombinasyonunu kullanarak çıkan yere "DxDiag" yazıp "tamam" tuşuna basın. Açılan DirectX tanı aracındaki en altta bulunan "tüm bilgileri kaydet..." Butonuna tıklayın. Bu kısımda raporun nereye kaydedildiğini soracak. İstediğiniz yeri seçin. Raporu açın ardından CTRL + A ve CTRL + C kombinasyonlarını uygulayıp raporu kopyalayın. Bu konuya gelin ve yazacağınız kısımdaki bu butona basıp kod ekleme yerini açın. Bu kısımda çıkan yere CTRL + V kombinasyonunu uygulayarak raporu yapıştırın ve "devam et" butonuna tıklayın.
Nor0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 2.828 Çözümler 5 Yer Edirne Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2020 #5 Kayseri Mantısı dedi: Sorun buna gülmemiz mi? Üstteki komutu uygulayın ardından rapor paylaşın. Sürprizbozan Windows tuşu + r kombinasyonunu kullanarak çıkan yere "DxDiag" yazıp "tamam" tuşuna basın. Açılan DirectX tanı aracındaki en altta bulunan "tüm bilgileri kaydet..." Butonuna tıklayın. Bu kısımda raporun nereye kaydedildiğini soracak. İstediğiniz yeri seçin. Raporu açın ardından CTRL + a ve CTRL + C kombinasyonlarını uygulayıp raporu kopyalayın. Bu konuya gelin ve yazacağınız kısımdaki bu butona basıp kod ekleme yerini açın. Bu kısımda çıkan yere CTRL + v kombinasyonunu uygulayarak raporu yapıştırın ve "devam et" butonuna tıklayın. Genişletmek için tıkla... Rapor nerede.
Kayseri Mantısı dedi: Sorun buna gülmemiz mi? Üstteki komutu uygulayın ardından rapor paylaşın. Sürprizbozan Windows tuşu + r kombinasyonunu kullanarak çıkan yere "DxDiag" yazıp "tamam" tuşuna basın. Açılan DirectX tanı aracındaki en altta bulunan "tüm bilgileri kaydet..." Butonuna tıklayın. Bu kısımda raporun nereye kaydedildiğini soracak. İstediğiniz yeri seçin. Raporu açın ardından CTRL + a ve CTRL + C kombinasyonlarını uygulayıp raporu kopyalayın. Bu konuya gelin ve yazacağınız kısımdaki bu butona basıp kod ekleme yerini açın. Bu kısımda çıkan yere CTRL + v kombinasyonunu uygulayarak raporu yapıştırın ve "devam et" butonuna tıklayın. Genişletmek için tıkla... Rapor nerede.
Kayseri Mantısı Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 11.740 Makaleler 5 Çözümler 163 16 Aralık 2020 #6 Nasıl paylaşacağınızı attım. Ben değil, siz paylaşacaksınız.