MPPASHA Hectopat Katılım 5 Şubat 2021 Mesajlar 393 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2022 #1 Arkadaşlar ben BIOS güncellemeye çalıştım. Güncelleyemeyince böyle oldu. Bunu nasıl düzeltirim ve ayrıca nasıl güncelleme yaparım? Anakart: Gigabyte 945GCM-S2L Dosya Ekleri 1654788262694.png 13,3 KB · Görüntüleme: 147 Son düzenleyen: Moderatör: 9 Haziran 2022
Arkadaşlar ben BIOS güncellemeye çalıştım. Güncelleyemeyince böyle oldu. Bunu nasıl düzeltirim ve ayrıca nasıl güncelleme yaparım? Anakart: Gigabyte 945GCM-S2L
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 16.764 Makaleler 18 Çözümler 445 Yer Valisiz Vilayet! 9 Haziran 2022 #11 Muhtemelen .F7 ile biten dosya BIOS. Ama rehberlere bakın güncellemeyi yapmaya çalışın. Bir şey olursa sorumluluk bana ait değildir. Artı 0 Eksi
Muhtemelen .F7 ile biten dosya BIOS. Ama rehberlere bakın güncellemeyi yapmaya çalışın. Bir şey olursa sorumluluk bana ait değildir.
KS KS MPPASHA Hectopat Katılım 5 Şubat 2021 Mesajlar 393 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2022 #12 CorkedWine dedi: USB içerisine BIOS dosyasını attıgınıza emin misiniz? Eminseniz USB portunu değiştirmeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Dosyayı attım. Flashı FAT32 yaptım. Port değiştirdim. Fakat gene aynı ekran çıkıyor. KojiroHyuga04 dedi: Muhtemelen. F7 ile biten dosya BIOS. Ama rehberlere bakın güncellemeyi yapmaya çalışın. bir şey olursa sorumluluk bana ait değildir. Genişletmek için tıkla... Dosyayı rehberdekine göre yapmıştım. Yani doğru dosyadır. Sorun bunu görmemesi veya benim açımdan bir hata var. Başka önerisi olan yok mu Artı 0 Eksi
CorkedWine dedi: USB içerisine BIOS dosyasını attıgınıza emin misiniz? Eminseniz USB portunu değiştirmeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Dosyayı attım. Flashı FAT32 yaptım. Port değiştirdim. Fakat gene aynı ekran çıkıyor. KojiroHyuga04 dedi: Muhtemelen. F7 ile biten dosya BIOS. Ama rehberlere bakın güncellemeyi yapmaya çalışın. bir şey olursa sorumluluk bana ait değildir. Genişletmek için tıkla... Dosyayı rehberdekine göre yapmıştım. Yani doğru dosyadır. Sorun bunu görmemesi veya benim açımdan bir hata var. Başka önerisi olan yok mu