MahmutOzkanYT Femtopat Katılım 14 Nisan 2022 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2022 #1 Arkadaşlar sadece Visual olarak değiştirmek istiyorum. Mesela 2060 değil de 2070 yazacak, böyle bir şey mümkün mü?
Arkadaşlar sadece Visual olarak değiştirmek istiyorum. Mesela 2060 değil de 2070 yazacak, böyle bir şey mümkün mü?
R Rufiq Cavadov Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 12 Eylül 2013 Mesajlar 3.725 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer Azərbaycan Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2022 #2 Ne yapmak istediğinizi anladım ama ne için yapmak istediğinizi de anlasam keşke regedit araştır.
MahmutOzkanYT Femtopat Katılım 14 Nisan 2022 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2022 #3 Bir arkadaşa yalan soyledım onun için
flytx Hectopat Katılım 27 Ocak 2021 Mesajlar 369 Çözümler 1 Yer NewYork/Queens 7 Kasım 2022 #4 Kendinizi mi kandırmak istiyorsunuz yoksa milleti mi Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ama çok zor hocam bununla uğraşmak yerine Photoshop yapabilirsiniz. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Kasım 2022
Kendinizi mi kandırmak istiyorsunuz yoksa milleti mi Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ama çok zor hocam bununla uğraşmak yerine Photoshop yapabilirsiniz.
14kero Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 3.396 Çözümler 42 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2022 #5 "HKLM\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\SystemInformation" burdan birkaç şeyi değiştirebiliyorsun.
MahmutOzkanYT Femtopat Katılım 14 Nisan 2022 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2022 #6 flytx dedi: Kendinizi mi kandırmak istiyorsunuz yoksa milleti mi Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ama çok zor hocam bununla uğraşmak yerine Photoshop yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Arkadasıma yalan soyledım o yuzden alana kadar boyle yapmam gerek
flytx dedi: Kendinizi mi kandırmak istiyorsunuz yoksa milleti mi Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ama çok zor hocam bununla uğraşmak yerine Photoshop yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Arkadasıma yalan soyledım o yuzden alana kadar boyle yapmam gerek
Yeyil Kilopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 6.917 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2022 #7 MahmutOzkanYT dedi: Arkadasıma yalan soyledım o yuzden alana kadar boyle yapmam gerek Genişletmek için tıkla... 2060 iniz varken 2070 im mi var dediniz?
MahmutOzkanYT dedi: Arkadasıma yalan soyledım o yuzden alana kadar boyle yapmam gerek Genişletmek için tıkla... 2060 iniz varken 2070 im mi var dediniz?
alexandros Hectopat Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 670 Çözümler 32 Yer Providenciales 7 Kasım 2022 #8 MahmutOzkanYT dedi: Arkadasıma yalan soyledım o yuzden alana kadar boyle yapmam gerek. Genişletmek için tıkla... Hocam pardon 7 değil 6 deseydiniz. Yazım hatası yaptığınızı söyleseydiniz veya pardon 2060'mış 2070 diye hatırlıyordum ben diyebilirsiniz. Ya da yok diyemem diyosanız başka bir işleme başvurmanız gerek Photoshop gibi.
MahmutOzkanYT dedi: Arkadasıma yalan soyledım o yuzden alana kadar boyle yapmam gerek. Genişletmek için tıkla... Hocam pardon 7 değil 6 deseydiniz. Yazım hatası yaptığınızı söyleseydiniz veya pardon 2060'mış 2070 diye hatırlıyordum ben diyebilirsiniz. Ya da yok diyemem diyosanız başka bir işleme başvurmanız gerek Photoshop gibi.