Dxgmms2.sys mavi ekran hatası

İşletim sistemi
Windows 11

onur_svs

Centipat
Daha fazla  
Son birkaç gündür ardı ardına win32kbase.sys hatası system_service_expectıon hataları alıp duruyorum sınavım var pazartesi yardımcı olur musunuz ne yapmam lazım.

@Enes3078 bakabilir misin rica etsem senden.

Son düzenleme:
Çok fazla sürücü sorunlarınız var. Windows dosyalarınız bozulmuş.

Ayrıca W11 kullanmanız sizin için daha iyi olur. Buradan tüm sürücülerinizi güncelleyin.

"BTHUSB.sys" ve "BTHport.sys" Bluetooth sürücünüz bununla genel olarak sürücü ile alakalı sorunlar yaşıyorsunuz.

W11 sürücüleri verilmiş bilgisayarınıza uygun olarak, bilgisayarınız W11 geçirmenizi tavsiye ederim.

Win + X tuş kombinasyonuyla kullanıcı menüsünü açıp “Komut İstemi (Yönetici)” seçeneğine tıklayarak ya da arama kısmına komut istemi yazıp çıkan sonuca sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştır seçeneğini kullanarak komut satırını açın. Aşağıdaki komutu girin.

DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth

Çok teşekkürler ederim zaten son zamanlarda monitör kullanıyorum uykuya geçtikten sonra hep sanki USB takmış çıkarmış gibi algılama yapıyordu buletooth da bazen kendi kendime gidip geliyordu düzelir mi onları yaptıktan sonra
ASUS'un kendi sayfasından yaptığımda hepsini mi guncelleyeyik yoksa buletooth mu?

Evet düzelmeli ama Windows 10 değil 11 kullanmanız sizin için daha iyi olacaktır.

Evet düzelmeli ama Windows 10 değil 11 kullanmanız sizin için daha iyi olacaktır.

Zaten halihazırda Windows 11 kullanıyorum.

Gene aldım aynı hatayı ntkrnlmp.exe hatasını.

Son düzenleme:
Zaten halihazırda Windows 11 kullanıyorum.

Anladım. Öncelikle RAM test yapın.

Ardından; disk testi yapın.

Sonuçları buraya gönderin.

Memtest86 da sorun çıkamadı onur yaptım zaten ama bilgisayar daha yeni diskte sorun çıkmaz diye düşünüyorum gen bakacağım.

Memtest86 da sorun çıkamadı onur yaptım zaten ama bilgisayar daha yeni diskte sorun çıkmaz diye düşünüyorum gen bakacağım.

Sonuçlar iyi RAM de sorun yok
Windows'u baştan kurmayı istemiyorum sınavım var mavi ekran hatası olduğunda şu anda tek isteğim baştan başlatmasın ya da çözelim nasıl olacaksa.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-04-23 002406.png
    102,5 KB · Görüntüleme: 43
  • Ekran görüntüsü 2023-04-23 002514.png
    141,7 KB · Görüntüleme: 31

Disk bir tane daha var sorunsuz görünüyor.

HDD için ise health ve error scan taraması yapıp gönderin.
https://www.hdtune.com/files/hdtunepro_575_trial.exe

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-04-23 004101.png
    42,5 KB · Görüntüleme: 33
  • Ekran görüntüsü 2023-04-23 005020.png
    45,6 KB · Görüntüleme: 34
  • Ekran görüntüsü 2023-04-23 005438.png
    24 KB · Görüntüleme: 28
Tüm sürücüleri kurduysan buradan başka önerebileceğim bişey yok maalesef ki. Daha bilgili biri bakabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…