T TeknoMahluk Kilopat Katılım 16 Ocak 2016 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2018 #1 Bugün bilgisayarımda oyun oynarken bir anda bu hatayı verdi minidump dosyası: Minidump @Murat5038 ya da bu işi bilen biri dosyayı incelerse sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Haziran 2018
Bugün bilgisayarımda oyun oynarken bir anda bu hatayı verdi minidump dosyası: Minidump @Murat5038 ya da bu işi bilen biri dosyayı incelerse sevinirim.
Piano Sonata Hectopat Katılım 26 Mart 2019 Mesajlar 61 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Emlak 4 Mayıs 2019 #2 Hocam sorunu çözdün mü? Aynı hatayı bende alıyorum 1 aydır. Artı 0 Eksi
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.687 Makaleler 60 Çözümler 824 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2019 #3 Intel ve Nvidia GPU güncelle. Deomontools kaldır. Artı 0 Eksi
KS KS T TeknoMahluk Kilopat Katılım 16 Ocak 2016 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2019 #4 Piano Sonata dedi: Hocam sorunu çözdün mü? Aynı hatayı bende alıyorum 1 aydır. Genişletmek için tıkla... Konuyu açalı 1 sene olmuş neredeyse, böyle bir konu açtığımı unutmuşum. Sorun tekrar etmedi yanlış hatırlamıyorsam yani bir kere olmuştu bu yüzden çözümü hakkında bir bilgi veremeyeceğim üzgünüm. Artı 0 Eksi
Piano Sonata dedi: Hocam sorunu çözdün mü? Aynı hatayı bende alıyorum 1 aydır. Genişletmek için tıkla... Konuyu açalı 1 sene olmuş neredeyse, böyle bir konu açtığımı unutmuşum. Sorun tekrar etmedi yanlış hatırlamıyorsam yani bir kere olmuştu bu yüzden çözümü hakkında bir bilgi veremeyeceğim üzgünüm.
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.687 Makaleler 60 Çözümler 824 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2019 #5 Tarihe bakmamışım. Diğer kullanıcı yazında güncel duruma gelmiş, bence direk inceledim Artı 0 Eksi