dxgmms2.sys ve ntfs.sys mavi ekran hataları

darkk.

Centipat
Konu başlığındaki mavi ekran hatalarını alıyorum bunların dışında Memory management gibi hatalarda var. Çözümü var mıdır? Varsa nedir acaba? Yardımcı olur musunuz? Bu arada laptopa 4 GB RAM'e ek olarak bir 4 GB RAM daha taktırdım ve SSD taktırdım. Aynı zamanda HDD'de duruyor, bunlarla alakalı olabilir mi?

Minidump dosyalarını paylaşırsan daha net bir şeyler söyleyebiliriz.

1- dxgmms2.sys problemi genellikle ekran kartı driverından kaynaklanıyor. Lütfen DDU programını indirip, güvenli modu açarak, internetsiz şekilde ekran kartı driverını kaldırıp güncel driver indirip kurunuz. Intel sisteminiz varsa bütün ekran kartlarının driverlarını kaldırın.

Ayrıca sisteminizin tamamını ve hangi işletim sistemini kullandığınızı da belirtin.

Minidump dosyalarını paylaşırsan daha net bir şeyler söyleyebiliriz.

1- dxgmms2.sys problemi genellikle ekran kartı driverından kaynaklanıyor. Lütfen DDU programını indirip, güvenli modu açarak, internetsiz şekilde ekran kartı Driver'ını kaldırıp güncel Driver indirip kurunuz. Intel sisteminiz varsa bütün ekran kartlarının driverlarını kaldırın.

Ayrıca sisteminizin tamamını ve hangi işletim sistemini kullandığınızı da belirtin.

Katılıyorum DDU ile ekran kartı driverlarınızı kaldırarak güncel Driver kurulumu yapın

Katılıyorum DDU ile ekran kartı driverlarınızı kaldırarak güncel Driver kurulumu yapın

Yapıyorum şuan
1- dxgmms2.sys problemi genellikle ekran kartı driverından kaynaklanıyor. Lütfen DDU programını indirip, güvenli modu açarak, internetsiz şekilde ekran kartı driverını kaldırıp güncel driver indirip kurunuz. Intel sisteminiz varsa bütün ekran kartlarının driverlarını kaldırın.

Dediklerinizi uyguladım intel ve amd yi yeniden kurdum ama amd radeon ayarları artık açılmıyor ve imleç üzerinde sürekli hızlı bir şekilde yükleme sembolü gelip gidiyor durmadan.

Dediğim sorun hala devam ediyor hem amd açılmıyor hemde imleç üzerinde sürekli gelip giden yüklenme sembolü çok canımı sıktı çözümü nedir acaba?
Eski sürümde sıkıntı yok çalılıyor günceli yüklediğimde aynı sorun oluyor ama edu ile kaldırmadan önce sorunsuz güncel olan çalışıyordu

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    8,3 KB · Görüntüleme: 59
  • Ekran Alıntısı1.PNG
    Ekran Alıntısı1.PNG
    7,4 KB · Görüntüleme: 51
  • Ekran Alıntısı2.PNG
    Ekran Alıntısı2.PNG
    8,4 KB · Görüntüleme: 59
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı