DXRacer 1 kullanıcıları

Makaleler
23
Aslinda koltugu az önce satin aldim ama aranizda kullanan var mi? Diye merak ettim. Bu modeli kullanan biri deneyimlerini paylasirsa sevinirim.

An itibari ile kullandigim Arozzi Gaming Enzo'dan daha fazla memnuniyet yasatacagini umuyorum DXRacer'in. Zira cok övüyorlar.

Sevgiler.

Son düzenleyen: Moderatör:
DXracer gerçekten başarılı koltuklar üretiyor. Ben günümün yaklaşık 9 saatini bilgisayar başında geçiren birisi olarak herhangi bir ağrı oluşmuyor. DXracer kullandığı çeşitli yastıklarla bel ve boyun kısmında oluşabilecek rahatsızlıkları minimuma indiriyor. Bu yastıklar bel ve boyun kısmına müthiş bir destek sunuyor ve bu destek rahatsızlıkları minimuma indiriyor. Koltuğun dayanıklık kısmına gelecek olursak eğer çok sert kullanan birisi değilseniz sizi uzun yıllar götürür.

Bakalim 1-2 saat sonra görecegiz.
Arozzi Gaming Enzo'dan daha iyi olsun da gerisi sorun degil. Aslinda arozzi daha pahali bir koltuk ama DXRacer icin daha rahat diyorlar.

Mesaj otomatik birleştirildi:

Ilk ogluma test ettirdim bayagi begendi Kerata inmek istemiyor.

Malzeme kalitesi cok güzel arkadaslar, rahatligi öyle Allah Allah birsey degil ama ortalamanin biraz üstünde diyebilirim.
Hosuma giden tarafi böyle gömülüyorsun hissi veriyor DXRacer, artik kodlamalari ve oyunlari bu koltugun üzerinde yaparim.

Aliniz aldiriniz efendim.

Sevgiler

Son düzenleme:
Bende Dxracer almayı düşünüyorum ama bu modeli hiç görmemiştim. Amazon.de'den baktım fiyatı artmış. Ben Racing serisi düşünüyordum. Buna bakıyorum deri değil mesela. Bu artı mı eksi mi bilmiyorum. Size soruyorum karşılaştırdıysanız düşünceniz nedir? Biraz geniş görünüyor King serisine yakın diyebiliriz belki. Bu koltuğu aldığınız linke bakıyorum ismi Dx racer1, yani anlamadığım bir model ismi yok. Hani Dx racer çakması mı diyecem onu da sanmıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
@SeverusSnape. Hayir cakma degil zaten deri olsa olmazdim sirf kumas oldugu icin aldim. Derilere bir alerjim var sevmiyorum bir türlü. Ama deri olmamasinin cogu insana göre eksi oldugunu söyleyebilirim ama lakin bana göre bir arti.
Simdiye kadar Arozzi Gaming Enzo kullaniyordum ona göre biraz daha rahat bir koltuk oldugunu söyleyebilirim dedigim gibi icine gönülüyormus hissiyati yarattigi icin tüy gibi hissediyorsunuz kendinizi.
Malzeme kalitesine gelince herhangi bir elestiri yaparsam Allah carpar
Yani silikon tekerinden tutun plastigin kalitesine, dikislerinden tutun yastik ve bel desteginin icerigine. Yani kaliteden hic sasmamislar.

Kisacasi tavsiye ederim efendim.

Sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…