DXRacer Formula Series vs. DXRacer Drifting Series

Makaleler
2
Aklımda ilk önce Formula serisinden olan modeli almak vardı, fakat bir çok yayıncıda Drifting serisi koltuktan gördüm. Haliyle bu kadar çok kişi kullanıyor vardır bir bildikleri dedim. Kilom: 110, boyum: 1.75. Koltuğu aldığımda uzun süre kullanacağım, onu da hesaba katarak hangisini almamı önerirsiniz? Şimdiden teşekkür ederim.

Not: Turuncu modelin stoklarda olmadığını biliyorum, yakın zamanda geleceğini düşünüyorum. Gelmezse mor renge kaldık.

@Sertac11 Bu koltuğu kullanan biri olarak sizin düşünceniz nedir?

Yok mu yahu cevaplayacak hiç kimse ?

Son düzenleme:
Koltuk oldukça rahat ve sağlam. Saatlerce oturduğum halde rahatsızlık yaşamıyorum. Ama ben 72 kiloyum ve boyum 1.74. Sizin için uygun mu bilmiyorum ebat olarak. Diğer modelleri bilmiyorum, zaten Drifting koltuğu da denemeden aldım. Herşeyden önce ebatlarını araştırmak lazım. Koltuk oldukça rahat ve sağlam bence, zaten dünya markası.

Bağlantı Linki - Ben bu modeli bir mağaza da görmüştüm ve denedim oldukça rahat ve sağlam.
Buda güzele benziyor. Ortasındaki dörtgenleri hissedebiliyor muyuz ? yani herhangi bir dezavantajı var mı ?
Hocam, sanırım Drifting olanı alacağım. Kurulumu nasıl bu arada ? kolay mı ? veya yaparken 1 kişi değilde 2 kişi olarak yapmak daha kolay oluyor mu ? Ebatlarını bir araştırayım ben.

Tam hatırlamıyorum ama çok rahattı, öyle bir çıkıntı hissetme gibi bir şey yoktu. Alacaktım fakat bütçeme bana fazla geldi

Hocam, sanırım Drifting olanı alacağım. Kurulumu nasıl bu arada ? kolay mı ? veya yaparken 1 kişi değilde 2 kişi olarak yapmak daha kolay oluyor mu ? Ebatlarını bir araştırayım ben.
Kurulumunda zorlanmadım. 2 kişi daha kolay kurulabilir. Kutunun içinden montaj şeması çıkıyordu. Ebat konusundan yardımcı olamayacağım maalesef. DX Racer'in kendi internet sitesinde ebatlar yazıyordur mutlaka.

Kurulumunda zorlanmadım. 2 kişi daha kolay kurulabilir. Kutunun içinden montaj şeması çıkıyordu. Ebat konusundan yardımcı olamayacağım maalesef. DX Racer'in kendi internet sitesinde ebatlar yazıyordur mutlaka.
Tam hatırlamıyorum ama çok rahattı, öyle bir çıkıntı hissetme gibi bir şey yoktu. Alacaktım fakat bütçeme bana fazla geldi
Çok teşekkür ediyorum.

Merhaba hocam hangisini aldınız kullanımı nasıl?

Ben de bu modeli almayı düşünüyorum.

Merhaba hocam hangisini aldınız kullanımı nasıl?

Ben de bu modeli almayı düşünüyorum.
İkisinide almadım. Bu modeli tercih ettim. Memnunum fakat bu parayı hiç bir şekilde hak etmez onu belirteyim. Çok kaliteli bir koltuk fakat fazla rahat değil. Daha rahat bir şey beklerdim o bakımdan biraz hayal kırıklığına uğradım. Attığınız model hakkında pek bir bilgim yok fakat ben şuan alacak olsam kumaş bir koltuk alırdım. Attığınız koltuk full deri, sıcak havalarda terleme yapabilir. DXRacer dünya markası falan fakat pahalı, bir koltuğa 3000 TL verilmez diye düşünüyorum.

Teşekkür ederim hocam bilgi için. Almışken iyisini alayım uzun ömürlü olsun diyorum yoksa dediğiniz gibi bu kadar paralar verilmez. xDrive bu yönden bir tık daha ekonomik tabii bir de şu masajlı olan modeli ilginç geldi. Deri konusunda kumaş modellere istinaden terleme yapar doğru üzerine örtü sererim diye düşündüm. Kumaş modellerde yorumlar da teri çekip koku yaptığını söylüyorlar deri en azından silinebilir diye daha iyi olduğunu söylemişler. Açıkçası ne alacağımı şaşırdım.
Başka arkadaş gelip hawk chair fab falan önermesin önüne gelen öneriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…