DXRacer king oyuncu koltuğu alınır mı?

Bütçe
8500

ilker.tsn

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GeForce RTX 3060ti ekran kartı
Intel Core i5 12400F 4.40 Ghz işlemci
GeIL 512GB Zenith NVMe M.2 SSD depolama
GeIL 16GB(2x8) Evo Spear 3200mhz DDR4 ram
MSI Pro 610M-B anakart
Meslek
SEO
İyi akşamlar, iyi sosyaller.
Yazın evden çalışmaya başlayacağım ve günde en az 6-7 saat bilgisayar başında olacağım. Bunun için de hâli ile iyi bir koltuk almam gerekiyor. Önceleri hawk ve xDrive baktım fakat çoğunluk bu markalardan memnun değil. Ben de DXRacer marka bir koltuk almayı düşünüyorum. Özellikle koltuğun rahat olması ve terleme yapmaması benim için çok önemli.
Şu an düşündüğüm koltuk bu: DXracer king

Siz ne düşünüyorsunuz? Sizce DXRacer kaliteli mi, fiyatını hak ediyor mu ve alınır mı?

Ayrıca önerilere de açığım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çalışacaksanız, şu saçma yarış koltuğu yapan firmalardan sağlıksız şeyler almayın. Yönetici koltuğu bakın. IKEA'nın baya kaliteli koltukları var. O bütçe ile başka da bulabilirsiniz. Ama oyuncu zırvası değil yönetici koltuğu bakacaksınız.

Çalışacaksanız, şu saçma yarış koltuğu yapan firmalardan sağlıksız şeyler almayın. Yönetici koltuğu bakın. IKEA'nın baya kaliteli koltukları var. O bütçe ile başka da bulabilirsiniz. Ama oyuncu zırvası değil yönetici koltuğu bakacaksınız.
Onlar uzun kullanım için rahat değil. Olduğun yerde durman gerekiyor

Gerçi bu iyimiş https://www.ikea.com.tr/urun/markus-acik-gri-calisma-sandalyesi-10521858
Teşekkürler

Technopat Haberler

Geri
Yukarı