Dying Light 1-2 Epic Games 191TL alınır mı?

Hilmi_Kadir

Decapat
Daha fazla  
RAM
16gb
Ekran kartı
rtx3050 mobil 4gb
İşlemci
i5 11300h
Dying Light geçen sene oynamıştım gerçekten bayağı bir sarmıştı beni ancak 2 konusunda emin değilim ateşli silah yok diye biliyorum öyleyse önemli bir eksi onun dışında vuruş mekanikleri nasıl 1'in gibi hissiyat veriyor mu yani kısaca 191 liraya değer mi? Ve laptopumla stabil oynarım değil mi 1.ci oyunda laptoplarda FPS düşüşü oluyordu optimizasyonla alakalı bir sorundan dolayı bunda da olur mu?

DL 2, Dl 1'e göre daha hızlı, daha güzel parkur mekanikleri olan, daha güzel grafikli oyun. Dying Light 1 bittiyse, ikinci oyundan da keyif alacağınızı düşünüyorum. Hikayesinden pek bir şey beklemiyordum, ancak yine fena değildi.

Ben 1.ci oyunu laptopla oynarken sıkıntı çıkarmıştı bayağı en düşük ayarlarda bile 30 FPS altına düşüyordu sonradan birçok kişide bulunduğunu öğrendim 2.ci oyunda aynı sorun olur mu? Bilginiz var mı?

Birinci oyunun durumunu bilemiyorum, tam oynamadım. Ancak ikinci oyunda az da olsa buglarla karşılaşmıştım ben.

Birinci oyunun durumunu bilemiyorum, tam oynamadım. Ancak ikinci oyunda az da olsa buglarla karşılaşmıştım ben.

RTX 3050 ekran kartı i5 11300H işlemci ile kaç FPS alırım stabil olur değil mi?

Oynayamıyorsanız bile almanızı tavsiye ederim. Bu fiyat şuan epic games üzerinde bile hatalı.
Steam üzerinde indirim ile 688,05TL.
Epic gamesteki indirim 12.09.2023 saat 18:00'da bitiyor. 191,76TL

Oynayamıyorsanız bile almanızı tavsiye ederim. Bu fiyat şu an Epic Games üzerinde bile hatalı.
Steam üzerinde indirim ile 688,05TL.
Epic Games'teki indirim 12.09.2023 saat 18:00'da bitiyor. 191,76TL

Hocam bilmiyorum hala kararsızım yarın son gün tek oynamakta istemiyorum arkadaş almıyor biraz kararsızım

Hocam bilmiyorum hala kararsızım yarın son gün tek oynamakta istemiyorum arkadaş almıyor biraz kararsızım
Tek başına da oynarsın. Bu fiyata seni üzmez iki oyun da Türkçe zaten. Daha da bulamazsın kaçırma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…