doruuk Decapat Katılım 27 Ağustos 2023 Mesajlar 113 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2025 #1 Dying Light 1'de arkadaşımla Co-op modda trainer kullanırsam ban yer miyim?
Çözüm Hybrid Theory 18 Eylül 2025 Ayarlardan VAC koruması ayarını kapatıp co-op bağlanabilirsin, ikinizde de kapalı olmalı. Trainer'dan banlanan görmedim ama riske atmana değmez sonuçta.
Ayarlardan VAC koruması ayarını kapatıp co-op bağlanabilirsin, ikinizde de kapalı olmalı. Trainer'dan banlanan görmedim ama riske atmana değmez sonuçta.
SimonFive Hectopat Katılım 1 Ekim 2023 Mesajlar 1.947 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 5070TI 16gb - AMD RYZEN 5 7600X 32GB RAM- 2TB M2 SSD - Asus Prime B650M-R Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2025 #2 Yok yemezsin. Arkadaşın ötmezse tabii. Artı 0 Eksi
Hybrid Theory Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2017 Mesajlar 3.228 Makaleler 5 Çözümler 79 Yer İzmir 18 Eylül 2025 #3 Ayarlardan VAC koruması ayarını kapatıp co-op bağlanabilirsin, ikinizde de kapalı olmalı. Trainer'dan banlanan görmedim ama riske atmana değmez sonuçta. Artı 0 Eksi Çözüm
Ayarlardan VAC koruması ayarını kapatıp co-op bağlanabilirsin, ikinizde de kapalı olmalı. Trainer'dan banlanan görmedim ama riske atmana değmez sonuçta.
KS KS doruuk Decapat Katılım 27 Ağustos 2023 Mesajlar 113 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2025 #4 SimonFive dedi: Yok yemezsin. Arkadaşın ötmezse tabii. Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim. Hybrid Theory dedi: Ayarlardan VAC koruması ayarını kapatıp co-op bağlanabilirsin, ikinizde de kapalı olmalı. Trainer'dan banlanan görmedim ama riske atmana değmez sonuçta. Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim Artı 0 Eksi
SimonFive dedi: Yok yemezsin. Arkadaşın ötmezse tabii. Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim. Hybrid Theory dedi: Ayarlardan VAC koruması ayarını kapatıp co-op bağlanabilirsin, ikinizde de kapalı olmalı. Trainer'dan banlanan görmedim ama riske atmana değmez sonuçta. Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim