Dying Light 1 için mod tavsiyesi

Sobarlas

Hectopat
Daha fazla  
Dying Light 2'den önce 1'i oynamak istiyorum ama biraz eski diye oyunu güzelleştiren ama tadını da çok değiştirmeyen modlar mevcut mudur?

Dying Light 2'den önce 1'i oynamak istiyorum ama biraz eski diye oyunu güzelleştiren ama tadını da çok değiştirmeyen modlar mevcut mudur?
Oyun eski değil. 2015 çıkışlı olması eski olduğu anlamına gelmemeli. Belki dl2 ile arasında doku farkı var ki ben 2 gün önce dl2 yi bitirdim. Ancak dl1 in atmosferi ve görevleri bana dl2 den dsha iyi gelmişti.
Ama tabi bu dl2 nin kötü olduğu anlamına gelmemeli. Her iki oyunda zaten gerçekten güzel ama dl1 bana göre atmosfer olarak daha önde. Kısaca eski değildir, oynanabilir.

Oyun 2. oyuna göre eski olabilir ne bileyim silah çeşitleri, grafik farkı veya parkurlar falan ama oyunu herhalde düşük grafiklerde oynuyorsunuz, oyunu full grafiklerde oynayın taş gibi oyun.

Oyun 2. oyuna göre eski olabilir ne bileyim silah çeşitleri, grafik farkı veya parkurlar falan ama oyunu herhalde düşük grafiklerde oynuyorsunuz, oyunu full grafiklerde oynayın taş gibi oyun.

Yok hocam oyunu çok eskiden YouTube'dan izlemiştim ama oynama fırsatım olmamıştı ilk defa gireceğim sistem sağlam zaten full grafik oynatır ama ne bileyim sonuçta eski oyun diye mod gerekir diye düşünmüştüm.

Reis hiç bir moda gerek yok taş gibi halen oyun. Hatta oynanış açısından dl2 den çok daha iyi olduğuna düşünüyorum çok daha eğlenceli

Yok hocam moda falan hiç gerek yok dediğim gibi oyun taş gibi zaten sisteminiz de sağlam full grafiklerde oynayın keyfinize bakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…