Dying Light 1 seven kişi Dead Island da sever mi?

• Konuyu başlatan CordiB
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 1.400

CordiB

Hectopat
Dying Light 1'i severek oynuyorum ve Dead island 6TL'ye düşmüş, aynı şekilde zevk alabilir miyim sizce yoksa çok mu eski gelir?

Hocam gameplay videoları izleyip karar vermenizi öneriyorum. Fakat yorum yapacak olursam Kendim de bitirdim ve çok sevdiğim bir oyundur Dead Island. Hikayesi çok ilgi çekici değil maalesef aynı zamanda hareket mekanikleri biraz eski ve hantal gelebilir ama zaten amacınız parkur vs. olmadığı için hemen alışırsınız. Zombi öldürme hissi ve dövüşe gelecek olursam da aslında Dying Light'tan çok geri kalır bir yanı yok hala oynanır diyorum ben.

Hocam gameplay videoları izleyip karar vermenizi öneriyorum. Fakat yorum yapacak olursam kendim de bitirdim ve çok sevdiğim bir oyundur Dead ısland. Hikayesi çok ilgi çekici değil maalesef aynı zamanda hareket mekanikleri biraz eski ve hantal gelebilir ama zaten amacınız parkur vs. olmadığı için hemen alışırsınız. Zombi öldürme hissi ve dövüşe gelecek olursam da aslında Dying Light'tan çok geri kalır bir yanı yok hala oynanır diyorum ben.

Hikaye kısmında kayboldum hocam Dying Light'ın karakterleri ve hikaye sunumları çok hoşuma gidiyordu.

Hikaye kısmında kayboldum hocam Dying Light'ın karakterleri ve hikaye sunumları çok hoşuma gidiyordu.
Dying Light'ın hikayesi ve içeriği gerçekten çok zengindi ve sürükleyiciydi. Dead Island için ise biraz sönük kalıyor dediğim gibi. Ama Dead Island'ın atmosferi gerçekten güzeldir ve tek başınıza oynayacaksanız yer yer korkutan yerler olacaktır. O anlar için bile oynanır. 6 TL de çok cüzi bir miktar şansınızı deneyin derim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı