rap huzura erdirir Hectopat Katılım 27 Ağustos 2022 Mesajlar 635 Çözümler 4 29 Mayıs 2023 #1 Kurtarma Araç Paketlerini almıştım daha fazla exp versin diye Kabus zorluğuna geçip sattım, sonrasında zorluğu değiştiremedim normal zombilere bile ölüyorum. Gelişmiş seçeneklerde de çıkmıyor. Yardım eder misiniz?
Kurtarma Araç Paketlerini almıştım daha fazla exp versin diye Kabus zorluğuna geçip sattım, sonrasında zorluğu değiştiremedim normal zombilere bile ölüyorum. Gelişmiş seçeneklerde de çıkmıyor. Yardım eder misiniz?
M MzK48 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Mayıs 2016 Mesajlar 1.856 Makaleler 1 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2023 #2 Başladıktan sonra değiştirilmiyordu sanırım. Ama ayarları biraz kurcalayabilirsiniz. Oyun sekmesi vs. de böyle bir ayar olabilir. Artı 0 Eksi
Başladıktan sonra değiştirilmiyordu sanırım. Ama ayarları biraz kurcalayabilirsiniz. Oyun sekmesi vs. de böyle bir ayar olabilir.
GrimKazashini Hectopat Katılım 25 Ocak 2023 Mesajlar 1.733 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2023 #3 Ana menüye girip oynaya basın sonra hikayeyi oynaya basın ardından Save dosyanızına gidip F ye basın orada istediğiniz zorluğu seçebilirsiniz. Artı 0 Eksi
Ana menüye girip oynaya basın sonra hikayeyi oynaya basın ardından Save dosyanızına gidip F ye basın orada istediğiniz zorluğu seçebilirsiniz.
KS KS rap huzura erdirir Hectopat Katılım 27 Ağustos 2022 Mesajlar 635 Çözümler 4 29 Mayıs 2023 #4 GrimKazashini dedi: Ana menüye girip oynaya basın sonra hikayeyi oynaya basın ardından Save dosyanızına gidip F ye basın orada istediğiniz zorluğu seçebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Olmuyor maalesef. Artı 0 Eksi
GrimKazashini dedi: Ana menüye girip oynaya basın sonra hikayeyi oynaya basın ardından Save dosyanızına gidip F ye basın orada istediğiniz zorluğu seçebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Olmuyor maalesef.
GrimKazashini Hectopat Katılım 25 Ocak 2023 Mesajlar 1.733 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2023 #5 rap huzura erdirir dedi: Olmuyor maalesef. Genişletmek için tıkla... Olması lazım nerede yanlış yapıyorsunuz? Artı 0 Eksi
rap huzura erdirir dedi: Olmuyor maalesef. Genişletmek için tıkla... Olması lazım nerede yanlış yapıyorsunuz?
KS KS rap huzura erdirir Hectopat Katılım 27 Ağustos 2022 Mesajlar 635 Çözümler 4 29 Mayıs 2023 #6 GrimKazashini dedi: Olması lazım nerede yanlış yapıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Önceden değiştirdiğim için sadece Oyna: Ana Hikaye Kabus yazzıyor. Artı 0 Eksi
GrimKazashini dedi: Olması lazım nerede yanlış yapıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Önceden değiştirdiğim için sadece Oyna: Ana Hikaye Kabus yazzıyor.