5 508280 Hectopat Katılım 16 Aralık 2021 Mesajlar 1.907 Çözümler 7 12 Kasım 2023 #11 ymkoeet dedi: The following DLC'si var hikaye olarak baya bir şey anlatıyor. Ana hikayesini geçtim yan görevlerini de bitirmeyi unutmayın. Fatin ve Tolga'nın görevlerini özellikle. Hatta baya da bir easter egg de mevcut. Genişletmek için tıkla... Ben o görevleri oynarken baya eğlenmiştim. Oyunun yan görevleri bence çok güzel. Denizz2343 dedi: Oyun bittikten sonra devam ediyor, doktorun yerini biliyorsan götürmeyi dene. Ben bilmediğim için deneyememiştim. Genişletmek için tıkla... Onu nasıl yapıyoruz hocam. Bir bakmak lazım. Oyunun bir 60 saat daha hikayesi olsa bıkmadan oynarım valla.
ymkoeet dedi: The following DLC'si var hikaye olarak baya bir şey anlatıyor. Ana hikayesini geçtim yan görevlerini de bitirmeyi unutmayın. Fatin ve Tolga'nın görevlerini özellikle. Hatta baya da bir easter egg de mevcut. Genişletmek için tıkla... Ben o görevleri oynarken baya eğlenmiştim. Oyunun yan görevleri bence çok güzel. Denizz2343 dedi: Oyun bittikten sonra devam ediyor, doktorun yerini biliyorsan götürmeyi dene. Ben bilmediğim için deneyememiştim. Genişletmek için tıkla... Onu nasıl yapıyoruz hocam. Bir bakmak lazım. Oyunun bir 60 saat daha hikayesi olsa bıkmadan oynarım valla.
BigBlackMan Hectopat Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 910 Çözümler 3 Yer Emek Bursa Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2023 #12 508280 dedi: Oyunun bir 60 saat daha hikayesi olsa bıkmadan oynarım valla. Genişletmek için tıkla... Keşke olsa
508280 dedi: Oyunun bir 60 saat daha hikayesi olsa bıkmadan oynarım valla. Genişletmek için tıkla... Keşke olsa
5 508280 Hectopat Katılım 16 Aralık 2021 Mesajlar 1.907 Çözümler 7 12 Kasım 2023 #13 BigBlackMan dedi: Keşke olsa Genişletmek için tıkla... Kelke hocam keşke.