Dying Light 2 375 TL'ye alınır mı?

Ancoda

Centipat
Daha fazla  
Dying Light 2 extras ediyon Epic'te 415 40 TL bende bakiye var Epic ödülleri yani sizce alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu an aktif olarak oynuyorum. Kişiden kişiye göre değişir. Beni biraz boğdu. Her adımda bir şey var arkadaş. Adım atıyorum bir şey. Yok gece gel yok gündüz gel. Grafikler biraz tırışka. Oyunu %100 lemek 500 saat sürüyor yazıyor nette. O biraz yordu beni sadece ana hikayeye odaklandım gidiyorum :). Onun dışında oynanmayacak bir oyun mu değil. Oyunsuzlukta gidiyor. Ama öldüm bittim hayatımın oyunu of bu neymiş demedim :). Alın oynayım hocam. Koşup zıplayıp zombi kesiyorsunuz.

Korku ve macera oyunu ariyorsaniz kesinlikle oynanabilir bir oyun. 110 saat offline, 230 saat multiplayer oynamistim.

Şu an aktif olarak oynuyorum. Kişiden kişiye göre değişir. Beni biraz boğdu. Her adımda bir şey var arkadaş. Adım atıyorum bir şey. Yok gece gel yok gündüz gel. Grafikler biraz tırışka. Oyunu %100 lemek 500 saat sürüyor yazıyor nette. O biraz yordu beni sadece ana hikayeye odaklandım gidiyorum :). Onun dışında oynanmayacak bir oyun mu değil. Oyunsuzlukta gidiyor. Ama öldüm bittim hayatımın oyunu of bu neymiş demedim :). Alın oynayayım hocam. Koşup zıplayıp zombi kesiyorsunuz.

Ya ben aslında parkur mekanigini çok seviyorum genelde muhtemelen koşturup duracağım arkada müzikle falan 1'i sevmiştim o konuda bayağı tabii gece çıkan o deccalimsi zombi oyundan soğutmuştu biraz da bayağı sarıyordu parkur mekaniği 2 dede bunu geliştirdiklerini görüyorum o paraya değer mi aklımdaki soru bu aslında.

Korku ve macera oyunu ariyorsaniz kesinlikle oynanabilir bir oyun. 110 saat offline, 230 saat multiplayer oynamistim.

Parkur mekaniği karakterdeki o özgürlük ve hızlılık canlılık çok hoşuma gitmişti bir de o yüzden istiyorum gerilim sarar biraz ama korkuda çok sevdiğim söylenemez tek başıma ama parkur mekaniği için fiyata değer mi onu düşünüyorum.

Ya ben aslında parkur mekanigini çok seviyorum genelde muhtemelen koşturup duracağım arkada müzikle falan 1'i sevmiştim o konuda bayağı tabii gece çıkan o deccalimsi zombi oyundan soğutmuştu biraz da bayağı sarıyordu parkur mekaniği 2 dede bunu geliştirdiklerini görüyorum o paraya değer mi aklımdaki soru bu aslında.
O zaman kesin değer hocam. Parkur mekaniği baya baya iyi yapmışlar.

İyi eğlenceler hocam. Bir tane çığırtkan lanet bir şey var onu kesebilirseniz beni de hatırlayın ben daha kesemedim 🤣.

Ben muhtemelen o anki gerilimdeki refleksten 1000 kere ölürüm.

Beni ilk oyun kadar açmadı bu oyun. İlk oyundan daha iyi yönü yok denecek kadar az.

İlk oyunda hikaye pek iyi değildi 2 de herkes iyi diyor ilk oyunda git gel yapıyorduk sürekli bir de map çok ruh karartıcıydı sanki ama ilk oyunda bir DLC var hellraid diye eğer almadıysanız indirimde aşırı güzel bir DLC.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı