Oyun Dying Light 2, %45 indirimle 192 TL!

Osman Nuri23

Kilopat
Makaleler
2
Dying Light 2 Steam'de yüzde 45 indirimle fiyatı 349 TL'den 192 TL'ye düştü. İndirim 17 Kasım'a kadar sürecek. Bu arada oyunun ilk ücretli DLC'si de bugün çıkışını gerçekleştirdi.

DLC çok iyi yorumlar almamış şu anda. Yüzde 45 olumlu almış. İlk DLC patlamış diyebiliriz.

Son düzenleme:
Ultimate Upgrade paketinin indirime girmesini bekliyordum. 280TL'den 200'e düşmüş.

DLC'yi deneme fırsatım olmadı ancak ana oyunu bitirmiş biri olarak bu fiyata değeceğini düşünüyorum. İlk oyunun biraz daha gelişmiş hali diyebilirim, ilk oyunu seven bunu da sever.

Normal bir durum, herkesin bir oyuna 200 TL'yi rahat verecek kadar durumu olmayabilir ama fiyatlandırma olarak bu fiyatı da yakın zamanda bulamayacağız gibi duruyor.

Oynayan çoğu kişi hikaye DLC'si olarak duyurulup hikayesinin yeterli gelmediğini vurgulamış. Eğer DLC'yi de almak isteyenler varsa bunu da göz önünde bulundurabilir.

Bana göre oyunun ilk sorunu atmosferi, ilk oyunda ki insanı içine çeken atmosfer bu oyunda yok. Bu yüzden ikinci oyunu yeniden oynayasım gelmiyor.
Aynen öyle, beni de çok baydı şöyle bir baktığım zaman. Fragmanını ilk gördüğümde gerçekten heyecanlanmıştım, ilk oyunun üstüne koyup çok daha iyisini yapacaklar sanmıştım ama çok büyük hüsrana uğradım. Ben bu oyuna başka ülkede de yaşasam o 60 doları da vermem, Türkiye'deyim yine 192₺ paramı da vermem. Keşke başarabilselerdi o atmosferi, aynı havayı yakalamayı ama maalesef sonuç ortada.

İlk oyunu bitirdikten sonra 2.oyun için beklentilerim basitti. Yine Harran'da geçmesi, Crane gibi bir karakterle oynamamız, sorunların giderilmesi, atmosferin korunması ve haritanın genişletilip parkur mekaniklerinin geliştirilmesi. Ne yazık ki oyunun gelecekte geçiyor olması benim için ilk hayal kırıklığı oldu, ilk oyunda yaptıklarımızın hiçbir işe yaramamış olması ise 2.hayal kırıklığı, atmosfer ise en büyük hayal kırıklığı. Oyunu beğenerek oynayıp bitirdim ama ne sorunlar giderilmiş ne de atmosfer korunabilmiş. İlk oyunun verdiği hisleri veremiyor oyun. Keşke ilk oyunun hikaye olarak devamı olan bir Dying Light oyunu çıksa.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı