xanax32 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 4.420 Makaleler 11 Çözümler 23 12 Nisan 2022 #1 Arkadaşlar 750 Ti de 720p de oynanacak. Çok kötü gözükür mü? Bulanık falan?
UluErdem25 Kilopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 3.326 Çözümler 38 Yer Ofis 12 Nisan 2022 #11 JEASHU dedi: FSR teknolojisi AMD'nin olması lazım NVIDIA bir ekran kartı ile kullanamazsınız. Tabii yanlışım varsa düzeltiniz. Genişletmek için tıkla... FSR 1.0'ı kullanabiliyorsun. Bu oyunda kullanabilirsin yani. Artı 0 Eksi
JEASHU dedi: FSR teknolojisi AMD'nin olması lazım NVIDIA bir ekran kartı ile kullanamazsınız. Tabii yanlışım varsa düzeltiniz. Genişletmek için tıkla... FSR 1.0'ı kullanabiliyorsun. Bu oyunda kullanabilirsin yani.
JEASHU Hectopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 92 Çözümler 1 12 Nisan 2022 #12 UluErdem25 dedi: FSR 1.0'ı kullanabiliyorsun. Bu oyunda kullanabilirsin yani. Genişletmek için tıkla... Bunu ben bilmiyordum söylediğiniz için teşekkür ederim bilgilendim sayenizde. Artı 0 Eksi
UluErdem25 dedi: FSR 1.0'ı kullanabiliyorsun. Bu oyunda kullanabilirsin yani. Genişletmek için tıkla... Bunu ben bilmiyordum söylediğiniz için teşekkür ederim bilgilendim sayenizde.
Hencc Hectopat Katılım 30 Kasım 2021 Mesajlar 507 Çözümler 11 13 Nisan 2022 #13 JEASHU dedi: FSR teknolojisi AMD'nin olması lazım NVIDIA bir ekran kartı ile kullanamazsınız. Tabii yanlışım varsa düzeltiniz. Genişletmek için tıkla... FSR yazılım tabanlı olduğundan kullanılabiliyor. Artı 0 Eksi
JEASHU dedi: FSR teknolojisi AMD'nin olması lazım NVIDIA bir ekran kartı ile kullanamazsınız. Tabii yanlışım varsa düzeltiniz. Genişletmek için tıkla... FSR yazılım tabanlı olduğundan kullanılabiliyor.